Maddi hasara uğrayan vatandaşlar 112'den destek alabilirler

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan duyuruda; "Olumsuz hava şartları sebebiyle maddi hasara uğrayan tüm vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezimize bildirmeleri durumunda, teknik ekiplerimizce hasar tespitleri yapılacaktır" dendi. Duyuruda şunlar kaydedildi;

"Geçmiş olsun Kırklareli...
Devletimiz her zaman yanınızda...
İlimiz genelinde yaşanan şiddetli fırtına ve olumsuz hava şartlarından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Valimiz Sayın Osman BİLGİN’in koordinasyon ve yönetiminde ilk andan itibaren ilgili tüm kurumlarımızın eş güdümünde yürütülen hasarların önlenmesine yönelik saha çalışmaları ile birlikte olumsuz hava koşulları sebebiyle maddi hasara uğrayan tüm vatandaşlarımızın hasar tespit çalışmalarına ivedilikle başlanmıştır.
Olumsuz hava şartları sebebiyle maddi hasara uğrayan tüm vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezimize bildirmeleri durumunda, teknik ekiplerimizce hasar tespitleri yapılacaktır.
Devletimiz her zaman vatandaşının yanında.Yaralarımızı en kısa sürede saracağız. Allah ülkemizi ve ilimizi her türlü afetten korusun. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol