MHP’nin listesinde değişiklik

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Derya Bulut’un Belediye Meclis Üyesi Listesi’nde yer alan Serkan Keser, Belediye Meclis Üyeliği görevinden affını isteyerek istifa etti.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Derya Bulut’un Belediye Meclis Üyesi Listesi’nde yer alan Serkan Keser, Belediye Meclis Üyeliği görevinden affını isteyerek istifa etti. Konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması düzenleyen MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan “Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz, gerek vizyonu gerekse çalışma azmi ve gayreti nedeniyle Kırklarelimize büyük hizmetleri olacağına inandığımız Serkan Keser, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi olması hasebiyle, mevcut durumun Belediye Meclis Üyeliği hususunda hukuki engel teşkil etmesi nedeniyle halen görev yaptığı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na yönetimsel olarak mağduriyet yaşatmak istemediğini belirterek görevinden affını isteyerek istifa etmiştir.
Tarafımızca Sayın Serkan Keser’in yukarıda ifade edilen çekincesi ve hassasiyeti saygı ve anlayışla karşılanarak istifası kabul edilmek suretiyle yine Kırklarelimizde bilgisayar mühendisi olarak görev yapmakta olan ve Kırklarelimize çok değerli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Sayın Yüksel Taşkın’ın Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sayın Derya Bulut’un listesine eklenmesine karar verilmiştir. Bu vesileyle Sayın Serkan Keser’e çok değerli katkı ve çalışmalarından dolayı teşekkür eder, Belediye Meclis Üyesi Adayımız Sayın Yüksel Taşkın’a da Kırklarelimize hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda yanımızda bulunmasının vatanımıza, ilimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni eder, saygıyla değerli kamuoyunun bilgisine sunarım. “ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol