MHP’den “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” kapsamında Kırklareli’nde ilki 25 Mart’ta yapılan toplantıların Kırklareli Merkez İlçe ayağı 27 Mart 2022 Pazar günü gerçekleştirildi.

Kırklareli Merkez Royal Bilgiç Otelde düzenlenen ve saat 11.00’da başlayan “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı”na MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanvekili Niyazi Paksoy, MHP Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Burhan Coşkun, Ali Uçak ile sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı. Toplantıya daha önce katılacağı duyurulan MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Derya Bulut ise, vefat eden Bülent Alkan’ın cenazesi nedeniyle katılamadı.
Toplantının açılış konuşmasını MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan yaptı. Savaşan Türkiye’nin 100’ncü yılına doğru büyüyen Türkiye sevdası ile çalıştıklarını belirterek, “Bizler Ülkücü Milliyetçi Hareketin neferleri olarak Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında büyüyen Türkiye sevdası ile çalışıyoruz. Kısacası derdimiz vatan. Vatan yoksa hiçbir şeyin anlamının olmadığının bilincindeyiz. Biz önce ülkem ve milletim sonra parti yaklaşımı ile hareket ediyoruz. Ülkemizin dört bir tarafı abluka altına alınmışken bizler bu ateş çemberinde güçlü Türkiye hedefine adım adım ilerliyoruz. Yani diyoruz ki; Son yurdumuz olan Türkiye Cumhuriyeti’ni içten ve dıştan tüm saldırılara rağmen Cumhur İttifakı olarak ayakta tutmaya yeminliyiz. Ülkücü Milliyetçi Hareket olarak mücadelemiz; Son nefer, son nefes, son damla kana kadar olacaktır. Başını CHP’nin çektiği zillet ittifakının Türk ve Türkiye karşıtı karanlık odakların yörüngesine girdiğini, kendi tarihine sırt döndüğünü, yorulmadan bıkmadan milletimize anlatacağız” dedi.
CHP, Atatürk’ün kurduğu CHP olsa idi bizler MHP’yi kurmazdık
Daha sonra MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Burhan Coşkun bir konuşma yaptı. Kırklarelilerin bir alışkanlığını bırakması gerektiğini ifade ederek CHP’ye oy verenlere seslenen Coşkun, “Sırf Atatürk sevgisinden dolayı görev verdiğiniz veya oy verdiğiniz CHP’ye olan bağlılığınız… Şu an CHP, Atatürk’ün kurduğu parti olsa idi bizler MHP’yi kurmazdık. Gider CHP’nin üyesi olurduk. Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan CHP, Atatürk’ün vefatına kadar güzel hizmetler yapmış ama vefatından sonra ilkelerinden tamamen kopmaya başlamıştır. İçinde şu an birçok marjinal guruplar barındırmaktadır. Terör örgütleriyle kol kola gezip, terörist cenazelerine katılmaktalar. Fikirlerinize, verdiğiniz oya saygı duyuyoruz ancak CHP’ye oy verirken lütfen bir kez daha düşünün. Eleştirilerimiz oy veren partililere değil, partinin üst yönetiminedir. CHP Atatürk’ün ismi üzerinden oy avcılığı yapmak dışında hiçbir gönül ve fikir bağı kalmamıştır. ‘Şu anki CHP Atatürk’ün CHP’sinden farklıdır’ ifadesi bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da dile getirilmiştir. Bu ifade bize ait değildir. Katıldığı bir programda bunu kendisi söylemiştir. İllaki Atatürk sevdalısı bir parti arıyorsanız işte karşınızda Milliyetçi Hareket Partisi var. Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını savunan şu an Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Trakya bölgesi biliyorum hassas bir bölge bu nedenle bunu gözden geçirmenizi öneriyorum” diye konuştu.
“Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Kırklareli Merkez’de yapılan toplantının ardından Kofçaz’da yapılan toplantı ile sona erdi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. anladılar aydınlandılar 28 Mart 2022 Pazartesi 20:42:54

    Allah ile din ile hurili cennetlerle aldatılıp boş masalarını boş gözlerle seyrederken akılları başlarına gelen seçmeni son çare Atatürk istismarı ile aldatma yolunu seçmek ancak zavallılıktır çok geç çok geç...

  2. Yüzde 5 oy alabilecek misiniz acaba?