MHP’de üç ilçenin adayları kesinleşti

MHP, Kırklareli Demirköy İlçesinde Belediye Başkan Adayını Muhlis Yavuz, Pınarhisar İlçesinde Belediye Başkan Adayını Nedim Bars, Vize İlçesinde ise Belediye Başkan Adayını Sedat Balkı olarak belirledi.

MHP, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için 9'u il 41'i ilçe olmak üzere 50 belediye başkan adayını belirledi. İçlerinde Kırklareli’nin Demirköy, Pınarhisar ve Vize adaylarının yer aldığı listeye göre; Kırklareli Demirköy İlçesi Belediye Başkan Adayı Muhlis Yavuz, Kırklareli Pınarhisar İlçesi Belediye Başkan Adayı Nedim Bars, Kırklareli Vize İlçesi Belediye Başkan Adayı ise Sedat Balkı olarak belirlendi.
MHP’nin Demirköy ve Vize’de mevcut Belediye Başkanları ile yola devam etme kararı aldığı anlaşılırken, yine AK Parti’nin “CHP’nin kalesi” olarak görülen yerlerde MHP ile ittifak yoluna gireceği, bu iller arasında Kırklareli’nin de yer aldığının konuşulduğu iddia edildi.
MHP ayrıca Çankırı'da İsmail Hakkı Esen, Erzincan'da Bekir Aksun, Giresun'da Hasan Yılmaz, Kastamonu'da Galip Vidinli, Kars'ta Çetin Nazik, Kırşehir'de Onur Köksal, Kütahya'da Alim Işık, Nevşehir'de Filiz Kılıç, Zonguldak'ta Hamdi Ayan'ı belediye başkan adayı gösterdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol