MHP’de İlçe Kongreleri Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe seçimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 4 ilçede kongrelerini tamamlayan parti bu haftasonu da Vize ve Lüleburgaz kongrelerini yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Teşkilatı için kongre süreci sürüyor. İlimize bağlı 7 ilçenin kongrelerinin yapılacağı tarihleri duyuran İl Başkanı Şaban Savaşan, süreç boyunca COVİD-19 önlemleri kapsamında sadece Genel Merkez onaylı delegelerin salona girebileceğini söyledi. 14 Ağustos’ta Demirköy’de başlayan kongreler 30 Ağustos’ta Merkez ilçede son bulacak.
Bu haftasonu ise Vize ve Lüleburgaz ilçe kongrelerini geride bırakan parti de 2 ilçe kaldı. "İstiklâl için birlik, İstikbal için dirlik" sloganı çerçevesinde gerçekleşen süreç 29 Ağustos Kofçaz İlçe Kongresi ve 30 Ağustos Merkez İlçe Kongresi ile son bulacak.
“Rabbim hayırlara vesile kılsın”
MHP İl Başkanı Şaban Savaşan kongrelere ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “İstiklâl için birlik, İstikbal için dirlik şiarıyla Kırklareli'nde ki kongrelerimiz devam ediyor. Rabbim hayırlara vesile kılsın” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol