MHP milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarına devam eden milletvekili adayları Semih Meriç ve Nuran Karacadağ, ilçelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Kırklareli 1.sıra Milletvekili Adayı Semih Meriç, Babaeski’ye giderek seçim çalışmalarını orada sürdürdü. Ayrıca babaocağına MHP Bayrağını asmayı ihmal etmeyen Meriç, zafere yakın olduklarını ifade etti.
“Bizim ülkümüz yolumuz,
kıblemiz belli”
Babaeski ilçesine ve köylerine giderek vatandaşlarla ve esnafla sohbet edip dert dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan Meriç, vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde destek istedi. Vatandaşlardan destek sözü alan Meriç, ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Seçim çalışmaları hakkında konuşan Semih Meriç; “Durmak yok saatin bir anlamı yok. Bizim ülkümüz yolumuz, kıblemiz belli. Bizde ki bu ülkü, ülke sevdasını yok edemeyeceksiniz. Evet sahadayız yine o ülkü yürekli kardeşlerimizle ile birlikteyiz. Şer odaklarının ülkemiz için istediklerini bertaraf edeceğiz. Onlar bizim dava aşkımızı ülkü aşkımızı ne bilirler ne anlarlar?” dedi.
“Son viraja girdik”
Çalışmalarından bahseden Meriç; “Son viraja girdik. Ektiğimizi biçme zamanına, galip olmaya az kaldı. Koruköy, Kapaklı, Dereköy ve Geçitağzı köyleri de tam destek veriyor, devam diyor. Ayrıca Babaeski’de pazaryerimizi ve sanayimizi     gezdik halkımızla hasbihal ettik. Destek sözü aldık” şeklinde konuştu.
“Gitmediğimiz yer
tutmadığımız el bizim değil”
Milliyetçi Hareket Partisi 2.sıra Milletvekili Adayı Nuran Karacadağ da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her vatandaşın elini sıkma prensibiyle çalışmalarına devam eden Karacadağ, seçim çalışmalarını Vize’de sürdürdü.  Açıklamalarda bulunan Karacadağ; “Gitmediğimiz yer tutmadığımız el bizim değil. Biz Milletimize Sevdalıyız. Vize'mizin Küçükyayla köyü sakinleriyle bir araya geldik ve birliğimizi pekiştirdik. Adımız bir, acımız bir, biz büyük bir aileyiz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya tek yürek, tek bileğiz. Biz Türkiye’yiz” diye konuştu.
“Cumhur İttifakı ve MHP
Türkiye’nin kurtuluş ümididir”
24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayan Nuran Karacadağ; "Güçlü MHP güçlü Türkiye” için son günleri yaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde sevgi seliyle karşılaşıyoruz. Destek olan yanımızda duran herkese teşekkürler. Önümüzde ki seçimler diğer girdiğimiz bütün seçimlerden farklıdır. 24 Haziran Türk milleti için var olma, yok olma mücadelesidir. Söz konusu vatandır, bağımsızlıktır. Milli bekamızın korunmasıdır. Cumhur İttifakı ve MHP Türkiye’nin kurtuluş ümididir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol