MHP İl Teşkilatı İlçe Yönetimlerini tanıttı

MHP Kırklareli İl Başkanlığı, yerel seçimler öncesi, ilçe teşkilatlarında revizyona gitti. Yeni başkan ve teşkilat üyeleri, parti binasında basına ve kamuoyuna tanıtıldı. Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan buradaki açıklamasında merkez ve ilçeleri yepyeni bir belediyecilik anlayışı ile tanıştıracaklarını söyledi.

Yakın zaman önce İl Başkanı Şaban Savaşan yönetiminde merkez teşkilatını oluşturan ve tanıtan MHP Kırklareli İl Başkanlığı, 15 Ekim Pazartesi akşamı ise parti binasında yeni ilçe başkanları ve yönetimlerini kamuoyuna tanıttı.
Tanıtım öncesi bir konuşma yapan İl Başkanı Şaban Savaşan, ilçe teşkilatlarının bir kısmında değişikliğe gitmeyi uygun gördüklerini belirterek; “Bu çerçevede Kırklareli merkez, Lüleburgaz ve Babaeski ilçemizde yeni ilçe başkanları yeni ekipler oluşturuldu. Şükürler olsun MHP’ye yoğun bir ilgi var. Merkez ilçede 58 kişi, Lüleburgaz’da 45 ve Babaeski’de 30 kişi olmak üzere yeni ilçe yönetimleri genel merkezimizce de onaylandı” diye konuştu.
Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP’nin Kırklareli merkezi, ilçeleri ve beldelerinde, başarılı olmakla mükellef ekipler oluşturulduğunu söyleyen Savaşan; “Kırklareli’nde başarılı olacağız. Kırklareli halkını hizmetle ve üretken belediyecilik ile tanıştıracağız. Çalmayan çaldırmayan, yemeyen yedirmeyen bir belediyecilik anlayışı ile Kırklareli halkını ve ilçelerini kucaklayacağız. Göreve gelen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah utandırmasın” dedi.
Konuşma sonrasında yeni ilçe yönetimleri tanıtıldı. Buna göre MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı’na Niyazi Çalışkan, Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na İlkay Karataş, Babaeski İlçe Başkanlığı’na ise Serhan Şen getirildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol