MHP Üye Katılım Töreninde Kırklareli Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanlığı’nca Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde yeni üye katılım ve rozet takma töreni düzenlendi. Törende MHP’nin Kırklareli Milletvekili Aday Adayları da tanıtıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanlığı Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde yeni üye katılım ve rozet takma töreni düzenledi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan bir konuşma yaptı. Savaşan, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Savaşan, törenin daha önce yapılacağını ancak deprem nedeniyle ertelendiğini ifade etti. Savaşan konuşmasında, “Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Teşkilatı olarak yeni üyelerimize rozet takmak için toplanmış bulunmaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak diyoruz ki dini, dili, mezhebi ne olursa olsun bu vatan benim bu bayrak benim diyen herkesi Milliyetçi Hareket Partisi saflarında yan yana kol kola görmeye davet ediyoruz. Çünkü güçlü Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü Türkiye olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz” dedi.
Ardından MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Coşkun söz aldı. Oda deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlar için rahmet diledi. Coşkun, deprem felaketi yaşanırken bunu siyaset malzemesi yapanları da eleştirdi. Coşkun, seçimlere ilişkin olarak ta; “Kırklareli kimsenin arka bahçesi değildir. Ceketimi dahi koysam 3-0 yaparım, belediyeyi alırım zihniyetinin burada olamayacağını gördük. Allah’ın izni ile bunu önümüzdeki seçimlerde çok daha iyi göstereceğiz. Cumhur İttifakı’nı hak ettiği yere kavuşturacağız” diye konuştu. 
Son olarak konuşan MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Derya Bulut’ta depremde ölen vatandaşlar için rahmet diledi. Önümüzdeki seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını ifade etti. Bulut şöyle konuştu; “Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 100’ncü yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, silah arkadaşlarının, tüm şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere emanet ettiği bu vatanın, bu toprakların ilelebet Türk yurdu olarak kalıp kalmama mücadelesinin verileceği bir seçim olacaktır. Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta değil 6+1’leri yedi düveli gelsin bu halk gerekeni onlara sandıkta gösterecek. Burası Türk Cumhuriyeti Devleti. Burayı biz kurduk. Bizim aziz dedelerimizin, şehitlerimizin kanları ile sulandı bu topraklar. Onların sahte vaatleriyle değil. Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz, halkımıza inanıyoruz gücümüzü de halkımızdan alıyoruz. Önce Rabbim sonra sizler 14 Mayıs’ta emin olun şüpheniz olmasın halkımız gerekeni yapacaktır. 
Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli’nden Türkiye’ye çok güçlü bir mesaj veriyor. Tam siyasetin, seçimin en sıcak atmosferine girildiği dönemde diyor ki; Biz burada yüzlerce üyeyi partimizle buluşturuyoruz. Bu programı daha önce gerçekleştirmek istiyorduk ancak deprem felaketi nedeniyle bugüne kaldı. 
Merhum Cemil Meriç diyor ki; ‘Taraf tutmayan insan şahsiyeti felce uğramış insandır.’ Ben tarafım. Biz tarafız. Biz hakikatin tarafıyız. Hem Hak’ın hem halkın he de manda ve himayeyi reddeden inanmışlığın tarafıyız. Biz tam bağımsızlığımızı ve milli bekamızı son damla kanımıza kadar müdafaa edecek iman ve irade gücünün tarafıyız. Biz misak-i milliyi ant bilen sarsılmaz sadakatin tarafıyız. Biz ‘Ya istiklal ya ölüm’ seslenişinin tarafıyız.” 
MHP milletvekili aday adaylığı başvurularının Salı günü saat 17.00’a kadar devam edeceğini belirten Bulut MHP Milletvekili Aday Adayları kürsüye davet etti. MHP’nin 19 Mart 2023 Pazar günü itibariyle Milletvekili Aday Adayları şu isimlerden oluştu.
Siyaset Bilimci Nur Aybüke Baybaş, Sigortacı Gamze Fazlıoğlu Bozdemir, Çiftçi-Esnaf Mustafa Alkız, İş İnsanı Alaaddin Ersan Şenyiğit, İş İnsanı Hakan Arıcı, Av. Sinan Kınaoğlu, İş İnsanı Harun Işıkveren. 
Birlikte verilen pozun ardından yeni üyelere rozetleri takıldı. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol