MHP Milletvekili Adayı Baybaş, 89 yıllık özlemi bitirmek istiyor

Siyasete kadın eli değmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Milletvekili Adayı Nur Aybüke Baybaş, Kırklareli için değişim vaktinin geldiğini ifade etti.

Alanının siyaset olduğunu dile getiren MHP Milletvekili Baybaş, "Bir yanı Selanik göçmeni bir yanı Tikveş bir yanı Sirkovo'lı bir ailenin çocuğu Buranın olarak insanıyım. Kırklareli'de bir dünyaya geldim, burada büyüdüm.. Bilimi Üniversite eğitimimi Adnan Menderes Üniversitesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı alanında tamamladım.Bunun yanında 2020 yılında diğer bir çalışma alanım olan Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldum.
Üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra kendi alanım olan Siyaset Bilimi ve Kamu YÖnetimi Anabilim Dalında Yönetimi Yüksek Lisansımı tamamlayıp Siyaset Bilimi ve Kamu Uzmanlığımı aldım." şeklinde konuştu.
Tarihi değiştirmenin zamanı geldi
Kırklareli'nde tarihi değiştirmenin vakti geldiğinin altını çizen MHP Milletvekili Baybaş, "89 yıldır kadın milletvekili çıkarmayan bu güzel şehirde Kırklareli'deki tüm kadınlarımız desteğiyle meclise Kırklareli'den kadın bir milletvekili göndereceğiz!
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlere emanet ettiğinin bilincinde olarak çıktığım bu yolda, Cumhuriyetin 100. yılında Atatürk'ün gençliğe emanet ettiği Cumhuriyeti Atatürkçü bir Türk genci olarak devir almaya hazırım.
Burada sevdamız Kırklareli'nin, kıymetli hemşerilerimin huzurunda hizmet etmek Kırklareli'ne sözümüz olsun." sözlerini dile getirdi. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bu yaratıklar kentinizi narko "hub" kent yaparak değişim yaratacaklar ve hepinizin çoluk çocuğu bunların torbacılarının daimi müdavimleri olacaklar uyanın sersemler