MHP Merkez İlçe İlker Babadağ ile yola devam ediyor

MHP Merkez İlçe Başkanlığı olağan kongresini dün gerçekleştirdi. Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye Milletvekili Prof.
Dr. Ruhi Ersoy’un da katılım gösterdiği kongrede tek listeden
aday olan mevcut başkan İlker Babadağ, güven tazeledi…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Teşkilatı olağan kongresi 30 Ağustos Pazar günü (dün) gerçekleştirildi. Kongrede önceki dönem İlçe Başkanlığı görevini yürüten Başkan İlker Babadağ, yeniden tek listeden aday gösterilerek, güven tazeledi.
Saat 14.00’de İpek Düğün Salonunda gerçekleşen kongreye; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, İl Başkanı Şaban Savaşan, Cumhur ittifakı eski Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu ve partililer katılım gösterdiler.
Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy Başkanlığındaki Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından, kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Daha sonra İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partililere hitap eden mesajını paylaştı.
Ardından gündem maddelerine geçildi. Merkez İlçe Yönetiminden Serhat Solmaz tarafından okunan mali raporun oy birliği ile kabulünün sonrasında, bu kez faaliyet raporu okundu. Faaliyet raporunda şunlar kaydedildi;
“Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetiminin 45 günlük faaliyet raporu şöyle;
1- Şehit Ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.
2- 15 Temmuz Şehitler ve Şehitlik Anma Programına katılım sağlandı
3- Üyelerimizin düğün ve nikah törenlerine katılım sağlandı.
4- Çanakkale Gezici Müzesi ziyarette bulunuldu.
5- Kızılay Çadırı Ziyaret edilerek kan verildi.
6- Milliyetçi Hareket Partisine 149 yeni üye kaydı gerçekleştirildi.
7- İl Genel Meclis Üyemize Ziyarette bulunuldu.
8- Cenazelere katılım sağlandı. Çelenk yollandı.
9- Muhtaç ve İhtiyaç sahibi ailelerimize yardım yapıldı.
10- Şehit ailelerimizin bayramları kutlanarak Türk Bayrağı Hediye edildi.
11- Esnaf Ziyaretleri gerçekleştirildi.
12- Sivil Toplum Örgütleri ziyarette bulunuldu.
13- İlçe Kongrelerine katılım sağlandı.”
Yönetiminin ibrasının ardından, kongre gündeminin sonraki maddesi kapsamında siyasi konuşmalara geçildi. Bu çerçevede Merkez İlçe Başkanı İlker Babadağ kürsüden şunları kaydetti;
“Bugün burada, bir ülkü etrafında toplanmak için bizlere önderlik etmiş, yol göstermiş, bizleri yetiştirmiş olan, ömrünü Türklük ve Türkiye ülküsüne adamış Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'e ve ebediyete intikal etmiş bütün dava arkadaşlarıma Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Ve salonumuzda bizleri izleyerek teveccüh gösteren bütün vatandaşlarımı sevgiyle, saygıyla bir kez daha selamlıyorum.
Sözlerime, seçkin heyetinizle birlikte olmaktan ve sizlere hitap etmekten duyduğum mutluluğu ve onuru ifade ederek başlamak istiyorum. İnanıyorum ki, geleceğe umutla bakan Türkiye'miz, içine düştüğü ümitsizliğin çaresini, karartılan geleceğinin aydınlığını Milliyetçi Hareket Partisi ve cumhur ittifakında bulacaktır.
Türkiye'nin kaderine sahip çıkan Milliyetçi Hareketin "istiklal için birlik", "istikbal için dirlik" ve "milli kucaklaşma" sloganlarıyla Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli merkez ilçe Toyuna'na hoş geldiniz, şeref verdiniz.
Değerli Arkadaşlarım; Ateşle imtihandan geçen Türkiye'yi bugün yaşadığı bunalımlardan çıkartacak yegâne siyasi güç, ruhu ve benliği Türkiye sevdası ateşiyle yanan Milliyetçi Harekettir. Bu ruh ve benlik, bu çelikten irade ve bu inançlı kadrolar, işte bugün buradadır ve bu milli görev için ayağa kalkmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ebedi Başkenti Ankara'da sergilenen bu muhteşem manzara, Türkiye'nin onurlu ve aydınlık geleceğinin en büyük güvencesidir. Türk milletinin yegâne ümidi olan Milliyetçi Hareket ve cumhur ittifakının yürüyüşünde son dönemece girilmiştir.
Gerçek manada yol arkadaşlarının gönül seferberliği ve Aziz Milletimizin desteğiyle, bu kutlu hedefe mutlaka ulaşacaktır.
Bugün idrak etmekte olduğumuz siyasi gelişmeler bize gösteriyor ki, Milliyetçi Hareket Partisi atmış olduğu her adım, önce vatanım ve bayrağım sonra partim ve ben desturuna uygun olarak atılmıştır. Başbuğ Alpaslan Türkeş in başlattığı ilk kıvılcımlar Türki cumhuriyetler ve balkanlarda meyvesini vermiş, Rusya yıkılmış, Türki cumhuriyetler kurulmuş, ardından balkan politikasıyla Kosava, Bosna, Makedonya kurulmuştur. Sayın Dr Devlet Bahçeli'nin adımlarıyla da kızıl elma hedefine adım adım yaklaşılmaktadır. Bugün dış güçlere ve mihraklara karşı bu dik duruşu sağlayan yegane unsur Milliyetçi Hareket Partisi ve onun kadrolarıdır. Tüm dünyaya kafa tutacak gücü bularak bugün Ayasofya açıldıysa bu Milliyetçi Hareket Partisi'nin dik duruşu ve desteğiyle sağlanmıştır.
Akdeniz, Karadeniz tekrar bir Türk golüne döndüyse, buralarda doğalgaz ve petrol aramaları yapılıyorsa, bu Milliyetçi Hareket Partisi'nin büyük desteği ve liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin dik duruşu sayesindedir inşallah, yüce Türk milleti İslam'ın keskin kılıcı olarak, Türk İslam ülküsünü, gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde taşıyacaktır.
Tarihi bir görev ve sorumlulukla karşı karşıya bulunan ülkücü irade, bugünkü Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli merkez ilçe Toyuy'la, Türkiye'yi Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü olan, 2023 yılına taşıyacak siyasi vizyonu ortaya koyacaktır.
Milliyetçi Hareket partisi olarak, ülkemizin yol haritasını ve kadrolarını belirleyecek, bizde bu misyon ve vizyon içinde Kırklareli Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe teşkilatı olarak yerimizi alacağız.”
Babadağ’ın konuşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, ülkenin siyasi gündemini değerlendirdiği bir konuşma yaptı. Ersoy, özellikle Cumhur ittifakının devam etmesi gerektiği vurgusunu yaparak, AK Parti Kırklareli ailesine de desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.
Daha sonra kongrede seçimlere geçildi. Tek listeden aday olan, Merkez İlçe Başkanı İlker Babadağ güven tazeleyerek, yeniden aynı göreve seçildi. İşte Babadağ’ın Yönetim Kurulu asil üyeleri;
Bülent Güzelergene, Bozkurt Bağdan, Serhat Solmaz, Hakan Göker, Ceyhun Dalboy, Arif Dağ, Cem Öztürk, Sinan Aktaş, Volkan Gürer, Burhan Tamer Çalışkan, Filiz Acer, Yıldız Engin, Taner Vardar, Oğuz Güleryüz, Samet Önce, Emre Burak, Yusuf Emre Ertuğral, İsmail Aşık.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol