MHP MYK Üyesi Musa Küçük Kırklareli’ne geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Teşkilatında yenilenme süreci devam ediyor. Yapılanma kapsamında ilimize gelen MHP MYK Üyesi Musa Küçük, incelemelerde bulundu ve yerel seçimlerle alakalı açıklamalarda bulundu.

27 Eylül Perşembe günü İl ve İlçe Binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan MYK Üyesi Musa Küçük, göreve atanan Şaban Savaşan’ı tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.
“Milliyetçi Hareket Partisi, Kırklareli’nde
kendine yakışanı yapacak”
Kırklareli’ne geliş nedeni hakkında açıklamalarda bulunan Küçük, “Bugün buraya; yeni atanan il başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için geldik. Sayın Genel Başkanımızın selamlarını getirdik hem başkanımıza hem de yönetimine. İnşallah bundan sonraki süreçte Milliyetçi Hareket Partisi, Kırklareli’nde kendine yakışanı yapacak. Yapılacak ilk yerel seçimlerde iddialı bir çalışmanın altına imzasını atacak” sözlerini kaydetti.
Ziyaretin bir yönü de fikir alışverişi yapmak
Fikir alışverişinde bulunmak amacıyla ilçe başkanları ve sendika üyeleriyle görüşmeler yapan Küçük, “Bugün yaptığımız ziyaretin bir yönü de; buradaki Ülkü Ocaklarından, Ülkücü sendikalarımızla, ilçe başkanlarımızla birebir sohbet edip, onları dinleyip burada bir yol haritası çizmek ve Genel Merkezimizi bilgilendirmek” dedi.
“Heyetler görüşmeler yaprak yol haritası çizecekler”
Yerel seçimler hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulunan MYK Üyesi Musa Küçük, “Yerel seçimler ittifak konusunun ilk görüşmesi iki partinin Genel Başkan Yardımcıları arasında oldu. Bir ön görüşme yapıldı. Arkasından iki parti heyet kuracak. Bu heyetler görüşmeler yaprak yol haritası çizecekler. Yerel seçimlerde nasıl birlikte hareket edebiliriz diyerek yol haritası çizecekler” ifadelerini kullandı.
“Genel Başkanımız Cumhur İttifakında çok hassas”
Küçük şu anda Kırklareli kamuoyunda konuşulan alternatif ve söylentilerin “şehir efsanesi” olduğunu vurgulayarak, “Genel Başkanımız Cumhur İttifakında çok hassas. Cumhur İttifakının zarar görmemesi, bu seçimler sonucuyla masaya yatırılmaması için çok hassas davranıyor. AK Parti’de yavaş yavaş o mesafeye gelmeye başladı. Öncelikle heyetler görüşsün yol haritası meydana çıkacak. Ama bu durum Kırklareli’nde, Vize’de, Pınarhisar’da mı olur görüşmeler sonunda belli olur. Şu anda burada konuşulanlar tamamen şehir efsanesi” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol