MHP Kofçaz’da iddialı

MHP seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam diyor. Merkez ilçede Cumhur ittifakı ile Kırklareli’ne yeni bir Belediyecilik anlayışı kazandırmak isteyen MHP, ilçemiz Kofçaz’da da 3hilal bayrağını dalgalandırmak istiyor. Bu kapsamda Kofçaz Belediye Başkan adayı Aycan Elmaz ve Belediye Başkanlığı 1’inci sıra meclis üyesi adayı Ertuğrul Ünal, sıkılmadık el, çalınmadık kapı
bırakmıyorlar…

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarını hızlandırdı. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir süre kala Kırklareli’nde Cumhur İttifakı ile vatandaşlardan oy isteyen MHP, ilçeler ve beldelerde de 3 hilal bayrağını Belediyelere dikmek istiyor.
Bu kapsamda Kofçaz ilçemizde çalışmalarını sürdüren MHP Kofçaz Belediye Başkanlığı 1.sıra meclis üyesi adayı Ertuğrul Ünal gazetemizi ziyaret etti.
Ünal yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “2 Mart Cumartesi günü Kofçaz ilçemizde MHP Belediye Başkan Adayımız Sayın Aycan Elmaz ,Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanımız Sayın Ahmet Yıldırım, Ülkü Ocakları 2. Başkanımız Sayın Mürsel Tekin, Kofçaz MHP İlçe Başkanımız  Sayın Mehmet Sırtmaç, Belediye meclis üyesi adaylarımız Sayın Ayfer Özten, Sayın Kader Aktaş, kontenjan adayımız Sayın Sevil Olcay, İl Genel Meclis üyesi adaylarımız Sayın Mustafa Güner, Sayın Zafer Salman ve Kırklareli Merkez 2’nci sıra İl Genel Meclis üyesi adayımız Sayın Emine Millidere Demiray ile birlikte seçim çalışmalarımıza başladık. Kofçaz halkımızın bize göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol