MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut'tan gazetemize ziyaret

MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, dün Önadım Medya Grubu'nun konuğu oldu. Bulut açıklamalarında; “Çok iyi bir ekip kurduk, dışarıdan insanların bulunduğu bir ekip. Tabi ki Kırklareli’ni bilenler var ama ağırlıklı olarak Kırklareli’ni bir vizyon kent halini getirebilecek isimler bulunuyor. Diğer illerin, hatta uluslar arası anlamda şehirleşmeye ve belediyeciliğe katkı sağlayabilecek vizyondaki isimleri ekibimizde bulunduruyoruz” diyerek ekibine güvendiğini vurguladı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, beraberinde İl Başkanı Şaban Savaşan, İl Kadın Kolları Başkanı Sedef Baylan Özdağ ve Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan ile birlikte dün Önadım Medya Grubu'nu ziyaret ettiler.
Seçim süreci ile ilgili olarak sorularımıza samimi caveplar veren Bulut; “2013’teki ter hala omurlarımızda, o teri soğutmadan tekrar sahaya çıktık. Şu an kendimizi tanıtmaktan ziyade doğru projeleri doğru ekiple ortaya koymamız gerekiyor. Bunun için ön hazırlıklarımız devam ediyor ve bu konuda acelemiz yok” dedi. Çok iyi bir ekip kurduklarını ve ekiplerine güvendiklerini söyleyen Derya Bulut, “Çok iyi bir ekip kurduk, dışarıdan insanların bulunduğu bir ekip. Tabi ki Kırklareli’ni bilenler var ama ağırlıklı olarak Kırklareli’ni bir vizyon kent halini getirebilecek isimler bulunuyor. Diğer illerin, hatta uluslar arası anlamda şehirleşmeye ve belediyeciliğe katkı sağlayabilecek vizyondaki isimleri ekibimizde bulunduruyoruz” ifadelerini kullandı. Projelerini açıklayacakları tarihi de paylaşan Bulut, 24 Şubat Pazar hem projelerini hem de belediye meclis üyelerini tanıtacaklarını duyurdu. Seçimin bir yarış olduğunun altın çizen Başkan Adayı Derya Bulut, süreç boyunca sağlarına veya sollarına değil daima önlerine bakacaklarını sözlerine ekledi. Bu dönem kendilerini şanslı gördüklerini söyleyen Bulut, ancak şanslı görmenin yetmediğini bu şansı sandığa yansıtacak bir ekibe ihtiyaç olduğunu belirtti. Kendisinin şanslı olmasının en büyük sebebinin teşkilat olarak kenetlenip hazırlanıyor oluşları olarak gördüğünden bahseden Bulut, bu nedenle seçim sloganı olarak “hazırız”ı kullandıklarını kaydetti.
Bulut sözlerini şöyle sonlandırdı; “Sokakta gören, gülümsüyor, oy vereceğini söylüyor, sarılıyor. Buradan o mesajı rahatlıkla alıyoruz. Bu mesajı diğer partililer de alıyor. Vatandaş kalben bizim yanımızda bunun farkındayız, bu güçle başaracağız en önemli nokta bu. Vatandaş bizlere hep sahip çıktı. Onlardan son bir kez çok hafif bir destek daha istiyoruz. Bu destekle başaracağız ve onlara hak ettikleri hizmeti sunacağız. Bundan hiç şüpheleri olmasın.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol