MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut yerel basınla buluştu

MHP Kırklareli belediye Başkan adayı Derya Bulut, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bulut açıklamalarında; “Bugün aklımızda çok daha fazla proje, elimizde çok daha fazla kaynak ve içimizde çok daha fazla enerji var. Altyapı ve üst yapı alanlarında kusursuz, vatandaşlarımız için sağlıktan eğitime her türlü fırsatı bulunduran, sosyal hayatıyla canlı, üniversite öğrencilerimize ve tüm vatandaşlarımıza hak ettikleri kaliteli hizmeti sunabilen yerel değerleriyle büyüyen ve turizmiyle bölgesinde fark yaratacak çok modern çok çağdaş bir Kırklareli için biz varız, hizmete hazırız” dedi…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, ilimiz gazetecileri ile dün bir araya geldi. Saat 10.00’da “Saklı Bahçe” isimli mekanda düzenlenen kahvaltılı buluşmaya, Bulut’un yanı sıra MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan ve Kadın Kolları Başkanı Sedef Baylan Özdağ da iştirak etti. Hoş bir sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltının sonrasında Bulut basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı; “Kırklareli'nden aldığımız umut ve gücü yine bu topraklar için kullanmak üzere ilk adımını 2013 yılında attığımız değişim yolculuğumuza şimdi çok daha güçlü ve emin adımlarla devam ediyoruz. Bu adımda geçen yıllar boyunca edindiğimiz tecrübenin cesareti, Kırklareli'nin evladı bir eğitimci olmanın gururu ile geleceğimize hizmet etmenin büyük arzusu var. Farklı seslerle bir olup aynı dileği haykırıyor, farklı zihinlerle tek yürek aynı fikre odaklanıyoruz. Geleneğin ve tarihin güzelleştirdiği şehrimizde modern bir geleceğin inşası için çok iyi tanıdığımız bu çeşitlilik yolumuza ışık tutuyor. Biliyoruz ki hayalini kurduğumuz Kırklareli'ni görmek için sağa sola değil, önümüze bakmalıyız. Şehrimizi bölgemizde de ülkemizde de gönlümüzdeki yerine denk noktaya ulaştırmak için çalışmaya ilk andan itibaren başlamıştık. îlk adaylığımız sürecinde ortaya koyduğumuz projelerin bugün mevcut Belediye Başkanımız ve yönetimi tarafından hayata geçirilmeye çalışıldığını görmenin gururunu her gün hissediyoruz.
Bugün aklımızda çok daha fazla proje, elimizde çok daha fazla kaynak ve içimizde çok daha fazla enerji var. Altyapı ve üst yapı alanlarında kusursuz, vatandaşlarımız için sağlıktan eğitime her türlü fırsatı bulunduran, sosyal hayatıyla canlı, üniversite öğrencilerimize ve tüm vatandaşlarımıza hak ettikleri kaliteli hizmeti sunabilen yerel değerleriyle büyüyen ve turizmiyle bölgesinde fark yaratacak çok modern çok çağdaş bir Kırklareli için biz varız, hizmete hazırız. Üretken belediyecilik anlayışıyla her alanda göstereceğimiz değişim ve gelişimin sözünü siyasete değil, samimiyete dayanan bir heyecanla veriyoruz. Özümüzden vererek, canımızdan katarak, sabırla yürüyoruz. Birlikte en iyiye ulaşacağız. Şehrimizin her köşesini her kesimini temsil edecek tek dertleri Kırklareli'mize ve vatandaşlarımıza hizmet etmek olacak olan, ilimize vizyon katacak belediye meclisi üyesi adaylarımızla ve bu yola nereden başlarsak başlayalım bizi aynı noktada buluşturan çağdaş projelerimizle hedefe ulaşmadan durmayacağız.
Bizi bekleyen süreçte hem sosyal medya kanallarında, hem de sokaklarda sizi duymak için aranızda olacağız. İçinizden Kırklareli için geçen her dileği, içinizden biri olarak dinlemek istiyoruz. Bizi diğer tüm sıfatlarımızı bir kenara bırakıp birlikte "Kırklarelili" payesinde toplayan anıları ve hayalleri konuşalım. Bugünle yarın arasındaki köprüyü birlikte kuralım. İlk andan itibaren desteğini eksik etmeyen tüm umut gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca 2014 seçimlerinde ekibimizde yer alan başta rahmetli Gazimiz Hasan Tepeli ağabeyimize, Begüm Öğüttüren Güvenç'e, Mustafa Saatçi'ye, Şevde Yılmaz'a, Kamber Üzer'e, Fulya Gez Kaya'ya, Cemile Gönel'e, Cem Gözlüklü'ye, Murat Akın'a, Erdinç Şendoğan'a, Onur Altay'a, Fatih Barutçuya, Tarık Dökmeoğlu'na, Neriman Özenen'e,Gülten Üstünel'e, Yasin Yüceye, Elif İnhanlı'ya, Sencer Karaman'a, Sibel Özcücecik'e, Damlanur Uzun'a, Abdullah Akdeniz'e, Gamze Eryılmaz'a, Hikmet Özün'e, Nihat Kuranlı'ya ve Eyüp Dağdelen'e de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün Kırklareli siyaset arenasında Derya Bulut olarak gündeme gelebilmemizin baş mimarı bu güzel ekiptir. Yine o dönemde görev yapan il Başkanımıza ve il yönetim kurulu üyelerimize, İlçe Başkanımıza ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, İyi ki varsın Kırklareli. Tüm vatandaşlarımız da şuna emin olsun ki bizler de sizin için varız!”
Bulut daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. “İttifak” sorularını samimiyetle cevaplayan Derya Bulut, şu an için böyle bir durumun söz konusu olmadığını, ancak yarının da ne getireceğinin bilinmediğini ifade etti. Buluşma daha sonra iyi dileklerle son buldu...

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol