MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut’un videosu büyük beğeni topladı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Derya Bulut, bu kez sürücü koltuğuna oturarak üniversite öğrencilerini Kayalı Kampüsü’ne götürdü. Yolculuk boyunca öğrencilerin sıkıntılarını dinleyen Bulut, 31 Mart sonrasında öğrenci dostu Kırklareli’ni oluşturmak adına geleceğe dair çok büyük adımlar atacaklarını söyledi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, otobüs yolculuğunda üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Derya Bulut, hem otobüsü kullandı hem de üniversite öğrencilerinin sıkıntılarını dinledi. Kırklareli halkı olarak üniversite öğrencilerine en iyi imkanları sunmaya çalıştıklarını belirten Derya Bulut, “Hepiniz güzel ülkemizin farklı farklı şehirlerinden buraya geldiniz. Bizi biz yapan bizi güzel kılan nokta zaten bu. Yolda sizlere sıkıntılarınızı ve problemlerinizi sordum. Sizlerde bana yaşadığınız sıkıntıları belirttiniz. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bu problemlerin ana sebebi biz Kırklarelilileriz. Çünkü bir gerçek var ki, biz bu kadar kalabalık misafiri bu kadar kısa sürede karşılayabilmek adına hazırlık yapamadık. Ancak burada tek bir kurumun problemi yok, hepimizin sorumluluğu var. Dolayısıyla bizlerde emin olun kooperatifimiz, şoförlerimiz, esnafımız ve tüm Kırklareli halkı olarak sizlere elimizden geldiğince en iyi imkanları sunabilmek adına var gücümüzle çalışmaya gayret ediyoruz. “ dedi.
Öğrencilere gösterdikleri sabır ve özveri nedeniyle teşekkür eden MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, 31 Mart gecesinden sonra tüm öğrencilere gerekli söz hakkının tanınacağını vurguladı. Üniversite öğrencilerinin katkılarıyla öğrenci dostu Kırklareli’ni oluşturmak adına büyük adımlar atacaklarını kaydeden Derya Bulut, “ Bazı şeylerin yerine oturabilmesi zaman alıyor. Sizlere gösterdiğiniz sabır ve özveri için ayrıca teşekkür ediyorum. Sizden biraz daha sabretmenizi rica ediyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz evet doğru. Bizler sizleri sadece geleceğimizde değil bugünümüzde de görmek istiyoruz. Sizleri bugünümüz için alınacak kararların birer paydaşı olarak görmek istiyoruz. Dolayısıyla 31 Mart gecesinden sonra inşallah hepinize gerekli söz hakkını tanıyacağız. Öğrenci dostu Kırklareli’ni oluşturmak adına sizlerin de katkılarıyla geleceğe dair çok büyük bir adım atacağız.
Bu anlamda desteğinize ve katkılarınıza ihtiyacımız var. Benim de sizlerden bir ricam var. Biliyorsunuz öğretmenim. Gençler şunu asla unutmayın. Bu hayatta başarılamayacak hiçbir şey yok. Sizler sağınıza solunuza değil önünüze bakın. Başarabilecek güç ve kudret sizin yüreğinizde. Önce kendinize güvenin, kendinize inanın. Kendinizi geliştirmek adına elinizden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyun. Okuyun, çok fazla okuyun. Muhakkak yabancı dil öğrenin. Ailenizi gururlandırın, ülkemizi gururlandırın. Hepinize güveniyoruz, hepinize inanıyoruz. İnşallah çok güzel gelecek sizlerin sayesinde bizlere sunulacaktır. Hepinize bu farkındalık videosuna katkıda bulunduğunuz için teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ucuz canlar bu kadar 15 Şubat 2019 Cuma 16:29:05

    Aklının ve dikkatinin yarıdan fazlası konuşmalarda şöförün otobüsü iyi ki öğrencilere tabut olmamış! Bir de "sağınıza solunuza bakmayın önünüze bakın" dememiş mi sürüp konuşmayası sanki şaka yapar gibi...

  2. gelecek milletin olacak 16 Şubat 2019 Cumartesi 17:19:03

    "İnşallah çok güzel gelecek sizlerin sayesinde bizlere sunulacaktır" diyor. Maneviyat hastalığına düçar edilerek aklı yitirtilen bu millet ülkesi devleti ve geleceğini zaten sizlere sundu da şimdi milyon pişman halde sürünüp aklı başına gelip kaybettiklerini yine geri almaya çalışıyor can havliyle...