MHP Heyeti Vali Bilgin’i ziyaret etti

MHP’nin "Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" toplantıları kapsamında Kırklareli’ne gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanvekili Avukat Niyazi Paksoy ve MYK Üyesi Ali Uçak, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Derya Bulut, MYK Üyesi Doç. Dr. Burhan Coşkun ve MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ile partililer tarafından karşılandı. 25-26-27 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek toplantılar öncesi heyet Vali Bilgin’i ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatıyla başlatılan "Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" temalı toplantıların Kırklareli ayağı 25 Mart 2022 (dün) tarihinde Pınarhisar ve Vize toplantıları ile başladı. Toplantılar 26 Mart’ta (bugün) Babaeski ve Lüleburgaz, 27 Mart’ta ise Kırklareli Merkez ve Kofçaz’da devam edecek.
Gerçekleştirilecek toplantılar öncesi MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanvekili Avukat Niyazi Paksoy ve MYK Üyesi Ali Uçak Kırklareli’ne geldi. Heyeti burada MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Derya Bulut, MYK Üyesi Doç. Dr. Burhan Coşkun ve MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ile partililer tarafından karşılandı. Heyet daha sonra Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bilgin, MHP İstanbul Milletvekili Erdem, Merkez Disiplin Kurulu Başkanvekili Avukat Paksoy, Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Bulut, Doç. Dr. Coşkun ve Uçak, Kırklareli İl Başkanı Savaşan ile İl ve İlçe Yönetimi ile bir süre sohbet etti. (T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. devrinizde olanlar 27 Mart 2022 Pazar 17:00:44

    CHP grup başkanvekili Engin Altay: "Profesyonel bir araştırıya göre 148 bin aile altbezi olarak plastik poşet bağlıyor bebeklerine paket çorbası pişirip veriyorlar mama yerine." 25/03/2022