MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Kırklareli’den seçim mesajını verdi; “Gerek MHP Gerekse Cumhur İttifakı olarak Ciddi Bir Başarı Bekliyoruz”

Geçtiğimiz Cumartesi günü Partinin Kırklareli İl Başkanlığını ziyaret ederek bir toplantı düzenleyen MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, Kırklareli İl Başkanlığından seçime ilişkin önemli mesajlar verdi. Yalçın, vatandaşlardan önemli dönüşler aldıklarını belirterek gerek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gerekse ortağı oldukları Cumhur İttifakı Olarak 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerden çok önemli ve ciddi bir başarı beklediklerini söyledi. Yalçın’ı parti binasında Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Derya Bulut, Merkez İlçe Başkanı Cihan Alkan ve partililer karşıladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Teşkilatı cumartesi günü il başkanlığı binasında MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ı ağırladı. Yalçın’ı parti binasında MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Derya Bulut, Merkez İlçe Başkanı Cihan Alkan ve partililer karşıladı.
Parti binasında gerçekleştirdiği toplantıda seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerden başarı ile çıkacaklarını ifade etti. Sahadan olumlu dönüşler aldıklarını bunun emarelerini de vatandaşta gördüklerini belirten Yalçın, Cumhur İttifakı’nın seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacağını “Gerek Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerekse Cumhur İttifakı olarak ciddi bir sonuç, ciddi bir başarı bekliyoruz” sözleri ile savundu. 
Yalçın, “14 Mayıs seçimleri sonrasında Cumhur İttifakı yine seçimden değerli vatandaşlarımızın desteği ile başarıyla ayrılacak. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, devlet ve millet hayatına katkı sağlamaya devam edecektir. Amaç ve hedef bellidir. Amaç Sayın Cumhurbaşkanımızı açık ara seçtirmektir. Çünkü adayımız bellidir, bu konuda da kararımız nettir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ise nitelikli çoğunluğu Cumhur İttifakı olarak elde etmek gibi bir hedefe kilitlendik. Burada esas olan insanımızın ayağına gitmek ve onu ikna etmektir. Bunu sağlamaya çalışıyoruz, emin adımlarla ilerliyoruz. Gelecekten ve 14 Mayıs'tan ümitliyiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı olarak gereken her şeyi yapmaktayız ve yapmaya devam ediyoruz. Bu nedenle artık 'Aziz milletim sıra sende' diyoruz. Milletimiz kararı sandık başında net olarak verecektir. Zafer, Cumhur İttifakı'na inananların olacaktır” dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol