Lüleburgazspor’dan Hüzünlü veda

TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta ilimizi temsil eden Lüleburgazspor Küme düştü. Maddi anlamda zor günler geçiren yeşil kırmızılı ekip aldığı kötü sonuçların ardında TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Liginin bitimine 5 hafta kala küme düşmesi kesinleşmişti.
Yıllar geçtikçe zor günler geçiren Lüleburgaz ekibi 2011-2012 sezonunda profesyonel lige veda etmişti. TFF 3.Ligden düştükten sonra bir türlü toparlanamayan kırmızı yeşilli ekip mazisini arıyor. Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde tutunamayan temsilcimiz Lüleburgazspor gelecek yıl Kırklareli Süper Amatör Ligde mücadele edecek. Taraftarını mahçup eden yeşil kırmızılı ekip yeniden yapılaranak profesyonel liglerde mücadele etmek istiyor.
Temsilcimiz Lüleburgazspor geçtiğimiz yıllarda ilimizi profesyonel liglerde temsil ederek yıllar önce oynanan Türkiye Kupası maçlarında da büyük takımları eleyerek ilimizin gruru olmuştu. Yeşil kırmızılı taraftarlar o günleri çok özlendiği ve başarıyı iple çektiklerini belirtselerde ilerisi için hiçbir somut atılım gerçekleşmiyor.
TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Ligden küme düştükten sonra tekrar çıkması beklenen temsilcimiz Lüleburgazspor’un bir an önce toparlanmasının altını çizen yeşil kırmızılı taraftarlar bir an önce yetkililerin Lüleburgazspor’a sahip çıkmaları gerektiğinin altını çizdi.
Rekabet
İlimize
başarı getirir
Lüleburgazspor’un Süper Amatör lige kadar düşmensinden büyük hüzüntü duyduklarını belirten Lüleburgazsporku taraftarlar şehrin idari amirlerine seslendiler. “Bizler Lüleburgazspor’u çok seviyoruz. Burada olmayı haketmeyen bir camianın taraftarıyız.
İlimizde Lüleburgazspor ile Kırklarelispor çekişmesi var. Onlar şuanda 2.ligdeler ancak biz olmadan Kırklarelispor’da pek fazla lige asılmıyor. Nedeni ise Şehirde tek profesyonel takım olmaları. İlimiz ve ilçemiz olarak güzel yerleri hakediyoruz. Lüleburgazspor’un 3.ligde yada 2.ligde olması Kırklarelispor’a zarar getirmez. Aksine fayda sağlar. İki ezeli rakip birbirlerini başarı için ateşlerler. Biz önce 3.lige çıkmak istiyoruz. Ancak takımımız maddi anlamda zor günler geçiriyor. Buradan şehrimizin ve ilçemizin idari amirlerine sesleniyoruz. Bu takıma sahip çıkılmalı. İlçemizde profesyonel lig potansiyeli vardır. Hakettiğimiz 3.lige geri dönmek istiyoruz. Bir efsane çıkıp bu takımı 3.lige çıkarmalıdır.” Açıklamasında bulundular.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol