Lüleburgazspor için herkes elini taşın altına koysun!

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Şenol Turan, yeni sezon öncesi önemi açıklamalarda bulundu. Lüleburgazspor’un bu sezonda maddi anlamda gereken desteği göremediğinden yakınan Turan, eldeki imkanlar doğrultusunda bir takım oluşturduklarını söyledi.

2017-2018 Futbol Sezonu’nda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Lüleburgazspor’un Kulüp Başkanı Şenol Turan, sezon hazırlıklarına başlayan takımın yeni sezonda ki hedefleri, planlamaları konusunda açıklamalarda bulundu.
Yeni sezonda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyleyen Turan “Yeni sezon hazırlıklarına gerçekleştirdiğimiz antrenmanla başladık. Öncelikle yeni sezon tüm Lüleburgazspor camiasına hayırlı olsun. Kısıtlı imkanlarla genç bir takım oluşturduk. Bu sezonda da ne yazık ki kimseden destek göremedik. Başarılı, iddialı bir Lüleburgazspor izlemek istiyorsak herkes elini taşının altına koyması gerekiyor.
Aksi taktirde şu anki şartlar altında kimse iddialı bir takım beklemesin. Olurda destek gelirse transferler yapıp iddialı bir kadro kurardık” dedi.
“Ciddi bir kombine satışı yapamadık”
Kombine satışlarının devam ettiğini söyleyen Turan, “Ciddi bir kombine satışı gerçekleştiremedik. Yeni sezonda iyi bir takım izlemek istiyorsak herkesin takıma sahip çıkması gerekiyor.
Elimizden geleni yapacağız. Maçlara girişte cüzi bir rakam koymayı düşünüyoruz.” dedi. Açıklamasını tamamladı. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol