Lüleburgazspor Başkanı Özgür Kaya,

Başkanlık koltuğunu oturduğu günden bu yana Lüleburgazspor'un adının başarılar ile daha fazla anılmaya başlamasındaki en büyük payın sahibi Lüleburgazspor Başkanı Özgür Kaya, başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Bölgesel Lig'te Lüleburgaz'ı başarı ile temsil eden Erkek Hentbol Takımı, kupaya uzanma başarısı gösterdi. Başkan Kaya elde edilen başarı ile ilgili, "Şanlı Lüleburgazspor  için her alanında ektiğimiz tohumlar meyvelerini vermeye başladı." dedi.
"Ektiğimiz tohumlar meyvelerini vermeye başladı"
Lüleburgazspor için gerçekleştirilen yapılanma ve yatırımların meyvelerini vermeye başladığının altını çizen Başkan Kaya, "Bu yıl Bölgesel Lig'de Şehrimizi temsil edecek Erkek Hentbol takımımız iyi bir hazırlık sürecinden sonra katıldığı ilk turnuvada Kırklareli Gençlik Spor'la oynadığı final maçını 45-19 gibi net bir skorla kazanarak 19 MAYIS KUPASI'nı Şube Müdürümüz Muzaffer Akdoğan'ın elinden alıp Şanlı Lüleburgazspor taraftarlarına hediye etmiştir." sözlerini ifade etti.
Sırada kız hentbol takımı var
Lüleburgazspor Kulübü'ne yakın zamanda kazandırılan Kız Hentbol Takımını hatırlatan Başakn Kaya, "Sezona yetiştirmeye çalıştığımız Kız Hentbol takımımızda aynı başarıları bekliyoruz. Ne de olsa kupalara alışmaya başladık artık." şeklinde konuştu. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol