Lüleburgaz’dan kısa kısa

Türk Kızılayı tarafından Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda geçtiğimiz Cumartesi günü kan bağış çadırı açıldı. Kan bağış çadırına 5 günde yaklaşık 300 kişi gelerek kan bağışında bulundu. Kızılay Yetkililer, kan bağı çadırının Pazar gününe kadar Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda kan bağışı toplamaya devam edeceğini söylediler.
Lüleburgazlı Gençler Gençlik Merkezi ile Ankara’yı
ziyaret etti
Lüleburgaz Gençlik Merkezi tarafından “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesi hayata geçirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Şehirler ve Kültürler- Yörelerimiz” projesi kapsamında Lüleburgazlı gençler Ankara’yı ziyaret etti. 81 ilde düzenlenen programlar ile 14 - 29 yaş grubu gençlerin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre iller ile kendi il ve ilçelerini daha yakından tanımaları, buralarda yaşayan akranları ile tanışmaları, gönüllülük faaliyetlerine katılmaları ve gençler arasında diyalogun arttırılmasına katkı sağlanması amaçlanan “Şehirler ve Kültürler- Yörelerimiz” projesi sürüyor. Lüleburgaz Gençlik Merkezi organizasyonuyla gerçekleştirilen geziye katılan gençler, Ankara’yı gezme fırsatı elde etti. Gençler, projeye katılmak için http://sehirlervekulturler.gsb.gov.tr/BasvuruFormu.aspx adresinden başvuru yapabilecekler. Proje, 30 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek.
Lüleburgazlı Karya Milli Takım’a seçildi
Lüleburgaz’da bulunan Şamiloğlu Spor Kulübü sporcularından Şemsi Şamiloğlu ve Hayrettin Altan’ın öğrencisi Karya Eylül Avşar, Milli Takıma seçildi. Başarılı Milli Karateci milli takım maçları için uluslar arası müsabakanın yapılacağı Rize iline hareket etti. Milli Sporcuya sponsor olan Merkezi Lüleburgaz Yenibedir Köyü’nde bulunan TURUN Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Beşer, Avşar’a başarılar diledi ve güzel bir derece ile geleceğine inandığını belirtti. Milli sporcu Eylül Avşar, 22-24 Eylül tarihleri arasında Rize’de düzenlenecek uluslar arası turnuvada madalya için ter dökecek. Şemsi Şamiloğlu başarılı sporcusunun milli müsabakalarda da başarılı olacağına inandığını ifade etti ve kendisine başarılar diledi. Sporcusuna sponsor olan TURUN Gıda Yönetim kurulu Başkanı’na da destekleri için teşekkür etti. Bilindiği gibi Lüleburgaz Şamiloğlu Spor Kulübü sahibi Şemsi Şamiloğlu, Lüleburgaz’dan Dünya Şampiyonu ve Avrupa Şampiyonu sporcular yetiştirmişti.
Lüleburgazlı Mami sezona golle başladı
Lüleburgaz’da bulunan Trakya Fenerspor’dan geçtiğimiz yıl Bucaspor alt yapısında harikalar yaratan ve gol kralı olmayı başaran Muhammet Arslantaş, bu sezona da golle başladı. Trakya Fenerspor’un alt yapısında bir sezonda toplam 110 gol kaydederek rekor kıran ve ardından 13 yaşında Bucaspor’a transfer olan Muhammet Arslantaş, yeni sezona da golle başladı. Bu yıl Bucaspor’un U-17 yaş kategorisine yükselen yetenekli oyuncu, bu kategoride de hedefinin gol krallığı olduğunu söyledi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Muhammet Arslantaş’ın babası Ahmet Arslantaş, Muhammet’in hedefinde bir sapma olmadığını söyleyerek yeni sezona da golle başladığı için mutlu olduklarını belirtti. Gelişim yeteneğinden dolayı 16 yaşında olmasına rağmen U-17 yaş kategorisinde mücadele ettiğini ifade eden Ahmet Arslantaş, Mami’nin ileride yurt dışında top koşturarak Türkiye’yi gururla temsil edeceğine inandığını kaydetti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol