Lüleburgaz'da kalkışma söylentisi

Lüleburgaz'da önceki akşam Kongre Meydanı'nda süren demokrasi nöbeti sırasında kalkışma söylentisi çıktı. Söylentinin çıkması üzerine yaklaşık 100 kişi Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı bünyesinde bulunan kalkışma söylentisinin çıktığı Dora Kışlası'na hareket etti.
Bunun üzerine AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Tugay Komutanlığı'na gelip öfkeli vatandaşları yatıştırdı. Daha sonra Dora Kışlası'ndaki vatandaşlarla birlikte Lüleburgaz Kongre Meydanı'na gelen AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç burada yaptığı konuşmada; "Asker elbisesi giymiş darbeci teröristlerle şerefli Türk askerini aynı kefeye koymayalım. Ben Tugay Komutan vekili ile görüştüm. Hiçbir sıkıntı yok sizlere selamları var. Sizden şerefli Türk Askeri için bir alkış istiyorum" dedi.
Alanda bulunanlarda darbe girişimine kalkışmayan askerleri alkışladı. Tanzer Koç, konuşmasını tamamladıktan sonra darbe girişimine kalkışmayan askerleri bir kez daha alkışlattı.
Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda ki demokrasi nöbetine yaklaşık bin kişi katılırken AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz'da saat 23.00'ten sonra Lüleburgaz Kongre Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine katılarak destek verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol