Lüleburgaz’da TEOG’da ful yapan öğrenciye küçük altın

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavında tüm soruları doğru yapan ve ful çıkaran Lüleburgaz’da TEK Ortaokul öğrencisi Hatice Şen’e okul yönetimi plaket ve küçük altınla ödüllendirdi. 3 Ocak 2017 Salı günü açıklanan TEOG birinci dönem sınav sonuçlarında tüm soruları doğru cevaplayan iki öğrenciden bir olan TEK Ortaokul 8-A öğrencisi Hatice Şen’e okul yönetimi ödül olarak plaket ve küçük altın verdi.
Hatice Şen ödülünü TEK Ortaokul Müdürü Yusuf Özdemir’in elinden aldı. Şen, 2016 Nisan ayında MEB tarafından yapılan deneme sınavında da 7. sınıflar arasında dereceye girmişti.
Stres gitti başarı geldi
Sınava hazırlık sürecinden bahseden Hatice Şen “Sınava 3 ay önce çalışmaya başladım. Sıkı bir çalışma dönemi geçirdim. Her gün 200 ile 400 arasında soru çözdüm. Derslerde öğrendiklerimi evde her gün tekrar ettim. Sınav esnasında heyecan yapmadım. Kendime güvendim ve rahat bir sınav geçirdim. Tüm arkadaşlarıma bu tip sınavlarda stres yapmamalarını öneririm. Sınavdaki başarımı düzenli çalışmaya ve stres yapmamaya borçluyum” dedi.
8-A sınıf öğretmeni Tuba Keser ise öğrencisiyle gurur duyduğunu belirtti ve kendisini kutladı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Diğer full yapan öğrenci hakkında da bilgi versenize. Ha unuttum o imam hatip ortaokulundan olunca haber değeri olmuyor.