Lüleburgaz’da “Sıla” rüzgarı

Ünlü Pop Sanatçısı Sıla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz’da konser verdi. . Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda geçtiğimiz Cuma gününün akşamı düzenlenen konser etkinliğine, Belediye Başkanı Emin Halebak, sadece Lüleburgaz’dan değil, Trakya’nın dört bir yanından Sıla’yı görmek için gelen vatandaşlar katıldı.

Konser öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Emin Halebak,; “Yine bir 19 Mayıs’ta sizlerle beraberiz. Coşkuyla kutluyoruz, coşku ve mutluluk içerisindeyiz. Her bayramda olduğu gibi yine bu bayramda da yıllardır istediğiniz bir şarkıcı var birazdan sahnede olacak.
Hep birlikte dinleyeceğiz, hep birlikte
coşacağız ve diyeceğiz ki; Bu Cumhuriyet, bu vatan, bu bayrak bizim. Ne bölünmesine ne parçalanmasına izin vermeyeceğiz” dedi.
Başkan Halebak’ın konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Sıla, en sevilen şarkılarını konsere gelen binlerce Lüleburgazlıyla birlikte söyledi.
Sıla konserini üç farklı kostümle verdi. Sıla konserinin sonunda yarım saatlik havai fişek gösterisi yapıldı. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı Sıla konseri 21.00-23.00’te sona erdi. Her hangi bir olay olmadı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol