Lüleburgaz’da “Mutlu Psikoloji” açıldı

Uzman Klinik Psikolog Gizem Mutlu tarafından açılan “Mutlu Psikoloji” Lüleburgaz halkının hizmetine başladı. Lüleburgaz İstanbul Caddesi Şimşek Apartmanında 24 Eylül Cumartesi saat 17.00’da CHP Meclis Üyesi Av. Kemal Pektaş’ın açılışını yaptığı “Mutlu Psikoloji” hizmete açıldı.
Mutlu, Hafta içi ve Cumartesi günleri randevu sistemiyle hasta alacağını belirterek “Çalışma alanlarım Yetişkin, Çocuk ve Ergenlerle bireysel terapi olacak. Depresyon, Panik Atak, Fobiler, Obsesif-kompulsif bozukluklar, sınav stresi, dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu, çocuklarda davranış problemleri gibi psikolojik sorunlarda Lüleburgaz halkımızı “Mutlu” Psikolojimize bekliyoruz.”dedi.
Psikolog Gizem Mutlu Kimdir?
1990 yılında İstanbul’da doğdu. 2012 yılında Beykent Üniversitesi Psikoloji bölümünden ‘Çalışan Kadınlarda Depresyon Düzeyinin Problem Çözme Becerisi ile İlişkilendirilmesi’ projesini bitirerek mezun oldu. Lisans öğrenimi sırasında gönüllü olarak Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde staj yaptı. Mezun olduğu yıl İstanbul İl Özel İdaresi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde çalışmaya başladı. Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji alanında uzmanlık tezini ‘Çocukluk Çağı Travma Yaşantılarının Çalışan ve Çalışmayan Bayanların, Anksiyete ve Umutsuzluk Düzeyinin Üzerindeki Etkisi’ (2015) üzerine bitirerek ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde zorunlu stajını tamamlayarak eğitimini tamamladı. Bu süre boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev almıştır. 2015 Temmuz ayında görevinden istifa etmiş, psikolojik danışmanlık merkezi açarak danışan görmeye başlamıştır.
Uzman Psikolog Merve Yürüten’in süpervizörlüğünde Klinik Psikoloji süpervizyon programına katılmıştır. Prof. Dr. Kerem Doksat’ın eğitmenliğinde Temel Hipnoz Becerileri Eğitimini tamamladı. Panik Bozukluğuna Müdehale ve Tedavi Eğitimi almıştır. Yrd. Doç. Dr. Alper Engeler’in eğitmenliğinde Kişilik Bozukluğunda Klinik Görünüm ve Görüşme Teknikleri eğitimi almıştır. Eylül ayından itibaren İstanbul Psikoloji Enstitüsü'nde psikolojik eğitimler vermeye başladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol