Lüleburgaz'da Bilişim Garaj Akademisi eğitimleri başlıyor

Lüleburgaz'da Bilişim Garaj Akademisi Eğitimleri 5 Ekim'de başlayacak.
Lüleburgaz Belediyesinin katkılarıyla 9 ile 16 yaş arasındaki çocuk ve gençlere Wep Tasarım ve Bilişimde Girişimcilik eğitimleri veren "Bilişim Garaj Akademisi" eğitimleri 5 Ekim 2016 tarihinde başlayacak.

Projenin amacı çocuklara öğrendikleri teknolojinin alt yapısını, çalışma prensiplerini ve onu oluşturan bileşenleri görmelerini ve öğrenmelerini sağlamak, farkındalıklarını arttırarak bilgisayar okur-yazarı değil, kod okur-yazarı gençler yetiştirmektir. Bilişim garaj akademisinde çocuklar, bilişim uzmanı bir rehber öğretmen eşliğinde Lüleburgaz Belediyesinin bilgisayar sınıfında haftada bir gün eğitimlere katılırken, kendisine ait kullanıcı adı ve şifreyle evlerinden de çalışmalarına devam edebilecek.
Çocuklar teorik eğitimi bilişim garaj akademisinin web sitesinden yedi gün 24 saat istedikleri anda uzaktan eğitim ile alacak, aldıkları bu teorik bilgileri de bilişim sınıfında öğretmenler eşliğinde pratiğe dönüştürecekler. Ayrıca çocuklar bilişim sınıflarındaki bilgisayar, 3D yazıcı gibi materyallerden faydalanabilecekler.
Laboratuar dersleri haftada bir gün bir buçuk saat sürecek. Sınıf kontenjanları 25 kişi ile sınırlı. Bilişim Garaj Akademisine kayıt yaptırmak için kayıt formunu doldurup Lüleburgaz Belediyesi Danışma Masasına teslim etmek yeterli olacak. Bilişim Garaj Akademisi kayıt formlarına Lüleburgaz Belediyesi Danışma Masasından veya "http://www.luleburgaz.bel.tr/upload/bilisim-garaj-akademisi-kayit-formu.pdf" linkinden ulaşılabilecek.
9-12 Yaş Gurubu Ders Saatleri:
Cuma saat 16:30 - 18:00 arası
Cumartesi saat 14:30 - 16:00 arası
Pazar saat 14:30 - 16:00 arası
13-16 Yaş Gurubu Ders Saatleri:
Çarşamba saat 16:30 - 18:00 arası
Perşembe saat 16:30 - 18:00 arası
Cumartesi saat 16:30 - 18:00 arası
Pazar saat 16:30 - 18:00 arası

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol