Lüleburgaz’da 6.Trakya Tarım Fuarı’na resmi açılış yapıldı

Lüleburgaz Belediyesi ve Renkli Fuarcılık işbirliğiyle bu yıl 6.sı düzenlenen “Hayvancılık, Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı” gerçekleştirilen açılış törenle açıldı.
Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri'nde 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 17.00’de gerçekleştirilen açılışa Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Aslan ve Kevser Özkan, Kırklareli İli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Demircan, Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Abuzer Sağdıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan tören’in açılış konuşmasını Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör yaptı.
Güngör, “Yağışların bereketiyle başlayıp devam ettiği mayıs ayındayız. Tabiat uyanıyor, mahsullerimiz boy vermeye başlıyor. İnşallah bereketli bir yılın müjdesi oluyor. Renkly Fuarcılık olarak böyle güzel bir dönemde Lüleburgaz merkezli Trakya’mızda fuar sezonumuzu açıyoruz. 3 ay öncesinden başlayan tanıtım faaliyetlerimiz, köy ziyaretlerimiz sonucunda tüm Trakya’yı 900 köyümüzü teker teker gezdik, ziyaret ettik. Gelişen teknolojiyi yakından takip eden Trakya çiftçimize en son yenilikleri, en son modelleri, yeni markaları, fidanlar, tohumları, ilaçları ayağına, Trakya’mıza, Lüleburgaz’ımıza getiriyoruz. Yüksek rekolteli ürün elde edebilecek, daha az maliyetli, daha konforlu zirai çalışmalar yapabilmek, bilgilendirebilmek, bilinçlendirebilmek adına çalışıyor, çalışıyor, çalışıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan, her daim ortak payda’da buluşup, beraber çalıştığımız tüm tedarikçilerimiz, sanayicilerimiz ile geleceğimize hizmete etmeye devam edeceğiz. 12 yıl önce doğan, Lüleburgaz ile var olan Renkly fuarcılık bugün itibari 6 şehirde 12 fuar ile hizmet etmenin gururunu yaşıyor.
Bizim bugünlere gelebilmemizde etkin rol oynayan, Lüleburgaz Belediye Başkanlığına, Ticaret Borsasına, Ziraat odamıza ve tüm STK’larımıza teşekkür eder, fuarımızın tüm bölge halkına hayırlı, uğurlu, bereketli olmasını canı gönülden temenni ederim.”dedi. Konuşmanın ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Fuara katılan firmalar ve ürünleri gezildi. Fuar, 28 Mayıs 2017 Pazar günü sona erecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol