Lüleburgaz’a yeni spor salonu müjdesi

AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz’a modern, depreme dayanıklı bir Kapalı Spor Salonu kazandırılacağının müjdesini verdi.

Kırklar Haber

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu arazisinin devri için yapılan çalışma arazinin Spor Genel Müdürlüğü’ne devredilmesiyle tamamlandı. Lüleburgaz’da gençlere spor aktivitelerini sevdirmek ve sağlıklı bir nesil yetişmesini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Lüleburgaz’a depreme dayanıklı, sporcu sağlığı için hijyenik modern bir kapalı spor salonu kazandırmak için yapılan proje tamamlandı. Yapılan projeye göre yeni yapılacak olan Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu Kapalı Pazar ve Semt Yeri’nin yanında bulunan Devlet Su İşleri’ne ait okul ve konut alanlarına yakın, ulaşımı kolay arazinin Spor Genel Müdürlüğü’ne devredilmesiyle taşınacak” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. açık büfe seçim yemleri 07 Haziran 2018 Perşembe 14:52:46

    Dipten gelen deprem dalgalarına dayanıklı bir spor salonu sözü alan Lüleburgazlılar sevinmelidir zira ya Van'ın geçen yıl bağlanıp her türlü ev ısı ihtiyaçlarını gideren doğal gazlı evlerinin önlerine bayram seyran değil ansızın meçhul ellerce yığılan kömür torbaları gibi bir sürpriz ile karşılaşıp da o vaadedilen salondan olsalardı ne olurdu bir düşünün!