“Lüleburgaz ve Kırklareli kendine yakışanı yaptı”

Başbakan Binali Yıldırım, geçtiğimiz Pazar günü Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine gelerek bir miting düzenledi. Yoğun katılım ile gerçekleşen miting ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, coşku ile geçen mitingden dolayı Lüleburgazlı vatandaşlara teşekkür etti.

10 Haziran Pazar günü Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda gerçekleşen Başbakan Binali Yıldırım mitingini değerlendiren AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kırklareli Merkezin il başkanlığı seçimlerinde gösterdiği gibi büyük bir coşkuyu Lüleburgaz’da da gördüklerini ve bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
“Büyük sevgi ve heyecan gösterdiler”
Başbakan Binali Yıldırım’ın Lüleburgaz’dan memnun ayrıldığını söyleyen Başkan Çiler, “24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım hemşerilerimizle buluşmak üzere Kırklareli’ne geldi. Sayın Başbakanımıza bakanlarımız, eski bakanlarımız, milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımızla eşlik ettik. Mitingimize katılımlarından dolayı buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlarımız da Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye, Cumhur İttifakına sahip çıkarak büyük sevgi ve heyecan gösterdiler” dedi.
“Halkımız bunları görüyor ve 24 Haziran’da gerekli cevabı sandıkta verecekler”
Kırklareli’ne büyük yatırımlar yapıldığının altını çizen Başkan Çiler, “Başbakanımız mitinginde Kırklareli’mize 16 yılda yapılan büyük yatırımlardan bahsetti. AK Parti hükümetleri döneminde ilimizin çehresi değişti. Yapılan yatırımlar henüz     başlangıç, Başbakanımız verdiği müjdelerle Kırklarelimizin ve çevre ilçe, belde ve köylerine yapılacak dev yatırımları anlattı. Halkımız bunları görüyor ve 24 Haziran’da gerekli cevabı sandıkta verecekler” şeklinde konuştu.
“Türkiye Haziran ayında çifte
bayram yaşayacak”
Seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Çiler, “Parti teşkilatımız olarak seçim çalışmalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. İlçe ilçe, belde belde, köy köy gezerek herkesin elini sıkıyoruz isteklerini dinliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde partimize olan teveccüh çok iyi. İnşallah Kırklareli ve Türkiye Haziran ayında çifte bayram yaşayacak. Yeni dönemle birlikte Kırklareli hizmet almaya devam edecek, büyüyecek, kalkınacak. Biz buna yürekten inanıyor, Vakit Kırklareli Vakti, Vakit Türkiye Vakti diyoruz” ifadelerini kullandı.
“Bu seçim yalnızca bizim değil,
bütün dünyanın ve bütün İslam
aleminin seçimidir”
Yapılacak seçimlerin yalnızca Türkiye’yi ve içerisinde yaşayan halkları ilgilendirmediğini ifade eden Çiler, “Tüm dünyada bulunan mazlum ve masum halklar ülkemizden gelecek müjdeli haberi bekliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın şahlanarak oylarını arttırarak yeniden başkanlığa taşınmasını bekliyor.
Ama yüz yıllardan beri bize düşmanlık eden insanlar da bekliyor ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ayağı takılsın, Türkiye bir çöküş yaşasın ve yeniden Eski Türkiye olsun. O yüzden bu seçim yalnızca bizim değil, bütün dünyanın ve bütün İslam aleminin seçimidir. Allah’ın izniyle biz     Müslümanları sevindirecek bir sonuç alacağız” diye konuştu.
“Türkiye’nin eli bütün dünya
mazlumlarına yetişiyor”
Çiler sözlerini noktalarken, “İslam dünyasının gözü üzerimizde diyoruz, çünkü Myanmar’ın, Gazze’nin, Suriye’nin bütün mazlum ve masum hakların ezilmiş insanların tek umudu, ümmetin son kalesi Türkiye’dir. Bakın bugün dünyada Osmanlı’nın ve Türkiye’nin geçmiş olduğu her yerdeki yapılarımızı biz tekrar yeniden yapılandırıyoruz. Dünyanın aslında her yerinde varız. Müslüman ülkelerin hepsine Kızılay var dolayısıyla Türkiye var.  Türkiye’nin eli bütün dünya mazlumlarına yetişiyor. Ancak batı bundan rahatsız çünkü onlar istiyor ki Türkiye çöküşe geçsin Müslümanlar çöküşe geçsin ama AK Parti olduğu müdettçe, Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe Başarlı olamayacaklar” dedi. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yoksulluktan açıldı gözler 12 Haziran 2018 Salı 20:40:21

    Devlete ve millete ait satılmamış ne bir fabrika liman ve sanayi kalmamış ne de bir süre sonra memur emekli ve dul yetime ödenecek maaşlar yok. Ekonomi çökmüş dış borçlarla günü kurtaran köyleri boşaltan 453 milyar dolar borçu nasıl ödeyeceğini bilmez olup onbeş yılda düzinelercesi dolar milyarderi olan partili ve yankalarına geçenlerde binlerce diplomatik özel pasaport dağıtıp kaçmaya hazırlanan bir yönetim ne hizmetler yapmış da milletine milletinin haberi olmamış! Ülke tepesine nükleer bomba yağmış bir harabe haline getirilmiş tümüyle. Ve tüm dünya bu ülkenin ne zaman yùzükoyun kapaklanacağını merakla bekliyor iken gidecek yolları bitmiş halde milyarlarıma dokunma ama al ülkeyi şimdi sen yönet hesabıyla erken seçime götürüp paçayı böylece kurtarma manevrasına giriverdiler. Ülke için yaptıkları kendileri için onca yaptıkları yanında devede kulak kalır. Bir de sanki babalarının parasını hibe ile millete sarfetmişce geriniyorlar...