Lüleburgaz sele teslim

Lüleburgaz İlçe Merkezi’nde 3 Mart 2018 Cumartesi günü etkili olan yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kaldı.

Her yağış sonrasında alışılagelmiş görüntüler yine yaşandı. Gece etkili olan yağmur nedeniyle sabah saatlerinde Kurtuluş Mahallesi, Yıldız Mahallesi, 8 Kasım Mahallesi ve özellikle İstasyon Caddesi sulara teslim oldu.
Bazı ev ve dükkânları su bastı.
İşe gitmek üzere evlerinden çıkan Lüleburgazlılar zor şartlarda işyerlerine ulaşmak zorunda kalırken belediye yetkililerine sitemde bulundular.
Her yağmurda aynı sıkıntıları yaşamaktan bıktıklarını belirten vatandaşlar “Kültür kentiyiz diye gurur duyarken en ufak bir yağmurda cadde ve sokaklarımızın göle dönmesini bir türlü hazmedemiyoruz. Alt yapının neden yetersiz kaldığını merak ediyoruz. Türkiye’nin en zengin belediyeleri arasında yer alan belediyemizin bu sorunları artık çözmesi gerektiğini düşünüyoruz” dediler.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Lüleburgazın çilesi 05 Mart 2018 Pazartesi 22:42:09

    Lüleburgazın yağmur çamurla imtihanı bitmiyor. Ama başkan kültür sanat vs ile o kadar rahat ki. Sanırsın iki ışıklandırılmış sokak yapınca avrupa kenti oluyoruz. Bir de Alpullu Şeker'i alıcam diye popülist bir söylemle gündem olma gayreti. Burgaz halloldu da sıra oraya geldi sanki.