Lüleburgaz Deresi temizlenecek

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz İlçe Merkezinden geçen Lüleburgaz Deresinin ıslahını yatırım programına aldırdıklarını söyledi

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, sosyal medya hesabından Lüleburgaz İlçe Merkezinden geçen Lüleburgaz Deresi ıslah projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.
Lüleburgaz Dere’sinin ıslahını yatırım programına aldırdıklarını belirten Minsolmaz, projeyle ilgili görseller paylaştı.

Venedik’i andıran görsellerle kısa sürede beğeni rekoru kırarken, vatandaşlar projeyle ilgili görüşlerini dile getirdi.
Son derece estetik bir proje yapmaya çalıştıklarını söyleyen Minsolmaz; “Hazırlatmakta olduğumuz proje için oluşturulan iki adet görseli Lüleburgazlı hemşehrilerimle paylaşmak isterim.
Son derece estetik bir proje yapmaya çalışıyoruz. Proje içinde bisiklet yolları, cumbalar ve güzel bir peyzaj olacak inşallah. Mülkiyetlerin çözümü ve altyapı hatlarının deplasesinde belediyenin desteğine ihtiyacımız olacak. Lüleburgaz'ın estetik bir dokunuş isteyen batı yakasının, DSİ - Belediye işbirliği ile çözülmesi şart. Taşköprü, eski itfaiye, Kadı Ali Camii, Surlar ve eski mezarlık çevresi ile dere toptan çözülmeli. Dere, Yılmaz ve Yıldırım mahalle sakinleri ile Taşköprü Sanayi esnafı için güzel bir alan oluşturma çabasındayız” şeklinde konuştu.
Lüleburgaz Belediyesi’nden ses yok
Oysa AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın paylaştığı görsellerle ilgili bilgileri Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak geçtiğimiz yıl basınla paylaşmıştı. Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklamada Lüleburgaz Deresi’nin AB Projeleri ile ıslah edileceğini ve bu bölgenin araç trafiğine kapatılacağını duyurmuştu. Lüleburgaz Belediyesi’nin bir yıl önce” paylaştığı projeyi AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın şimdi paylaşması buna karşılık da Lüleburgaz Belediyesi’nden ses çıkmaması kafaları karıştırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol