Lüleburgaz Belediyesi'ne yeşile destek teşekkürü

TEMA Vakfı Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, yeşil ve sürdürülebilir çalışmalarından dolayı Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gereli'yi ziyaret gerçekleştirerek teşekkür belgesi verdi. Belediye bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı mutluluğunu dile getiren TEMA Temsilcisi Kocaman, yeşil bir dünya için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.TEMA Vakfı Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye, belediyenin yeşil bir dünya için gösterdiği mücadele için teşekkür belgesi verdi.
Teşekkür belgesi takdim edildi
TEMA Vakfı Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Lüleburgaz Belediyesinin yeşil ve yaşanabilir bir dünya için ortaya koyduğu çalışmalar ve gösterdiği destek sebebiyle teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Gerenli’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdür Vekili Samet Servet de yer aldı. Kocaman, Lüleburgaz Belediyesinin TEMA Vakfı’nın gerçekleştirdiği çalışmalardaki yapıcı tutumu ve fark yaratan çalışmaları nedeniyle Başkan Gerenli’ye teşekkür etti. Kocaman daha sonra, Başkan Gerenli, Başkan Yardımcısı Pektaş, Sosyal Destek Hizmetleri Müdür Vekili Servet ile Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Tansu Edip Gökbudak’a teşekkür belgesi verdi.
Bereketli ve ormanı yeşil dünya vurgusu
Başkan Gerenli de Kocaman’a ziyareti için teşekkür ederken, Lüleburgaz Belediyesi’nin her zaman ormanı yeşil bir dünya için mücadelesini sürdüreceğini vurguladı. Başkan Gerenli, “Hep birlikte; toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil ve milyonlarca canlının birlikte yaşadığı bir dünya için mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (N.Şensöz

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol