Lüleburgaz AK Partide Seçim Startı verildi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Tanzer Koç başkanlığında 19 Şubat 2018 Perşembe günün akşamı olağanüstü toplantı düzenledi.

AK Parti Lüleburgaz  İlçe Başkanı Tanzer  Koç “İlçe teşkilatı olarak ana temanın erken seçim olduğu olağanüstü toplantımızda Ülkemizin bekasını yakından ilgilendiren 24 Haziran 2018 genel seçimlerine ilişkin yol haritamızı belirledik. Bu vesile ile 23 Nisan 2018 Pazartesi gününe kadar İlçe Seçim Koordinasyon Merkezimizin yöneticilerini tespit edip genel merkezimizin tespit edeceği seçim takvimine göre Bismillah deyip çalışmalara start vereceğiz. Bu süreçte daha önceki yönetimlerimizde ve teşkilatımızda görev almış tüm dava arkadaşlarımızla biraraya gelip görev bölümü yapacağız. Bizde eski yeni diye bir ayrım olmaz çünkü bu davada herkes görev adamıdır partisinin ihtiyaç duyduğu her görevi yerine nazlanmadan getirir. Ülkemizin içinde bulunduğu beka sıkıntısını gören Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli seçim kararı aldıklarını açıkladıklarında biz teşkilat olarak seçimlere her daim hazırdık. Allahın izni ile teşkilatım ve şahsım 15 Temmuz ruhu ile 24 Haziran seçimlerinde en güzel şekilde gayretle partimizin ve genel başkanımızın en yüksek oyu alması için var gücümüz ile çalışacağız bu seçimlerin Milletimiz ve Hemşehrilerim için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. "keşke yunan kazansaydı" diyenler 22 Nisan 2018 Pazar 22:34:49

    Trakya Tanıtım Günleri'nde Atatürk Kadınlarıyız dediklerinde Cumhuriyet Kadınları Korosu'nun konserlerinin kesilmesi ve Tekirdağ'da Atatürk büstüne yapılan alçak saldırının niçin ve nedenlerini bu zat ve arkasındaki sarı kırmızı yeşilli pano iyi açıklıyor.

  2. Kadınlar korosu olayı 24 Nisan 2018 Salı 00:50:35

    Trakya Tanıtım Günlerinde Ankara'da kadınların sahneden indirildiği yalanı o kadar basit ispat edilebilir birşey ki. Koronun eğitmeni Şükran AKdeniz'in sosyal medya hesabında bizzat açıklaması var. Kadın "ben hiç bir gazeteye demeç vermedim" diyor. Sözcü azetesi onun ağzından yalan uyduruyor. Böyle bir olay yaşanmadı diyor. Ama siyasi rant için kadının söylemesine rağmen kendisine iftira atılıyor. Okuyun azıcık be. Yuh artık herşeyi herkesi siyaset için harcamayın. Sözcünün kaçıncı yalanı bu. Şükran hanıma yapılan ayıptır yazıktır.