Lüleburgaz-Pınarhisar yolunda çalışmalar devam ediyor

Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz-Pınarhisar yolunun Danone ile Otoban bağlantı yolu kavşağı arasında kalan yolun yapım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Lüleburgaz-Pınarhisar yolunun Danone ile Otoban bağlantı yolu kavşağı arasında kalan ve 2019 yılı içinde asfalt betonu bitümlü temel kaplaması yapılan yolun 2020 yılı için planlanan binder ve aşınma tabakalarının serilmesi çalışmaları sürüyor.Çalışma kapsamında yaklaşık 6 bin ton civarında sıcak asfalt serilmesi öngörülmektedir. Asfalt serilmesi sonrası yol çizgileri çizilerek yatayda ve düşeyde trafik işaretlemelerinin tamamlanması planlandı. Ayrıca yolun üst yapısının zarar görmemesi ve aşırı yağışlarda taşkınların önlenmesi için asfalt yolun kenarlarına betondan açık trapez kanal çalışması da yapılıyor.
Yol trafiğe kapanacak
Çalışma kapsamında Lüleburgaz – Pınarhisar yolu Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 09:00-19:00 saatleri arasında trafiğe kapatılıp, sürücülerin trafik yoğunluğundan kaynaklı mağduriyet yaşamamaları için alternatif yol güzergahlarını kullanmaları son derece önemli. Altyapı ve üstyapı çalışmaları, yapılan planlama doğrultusunda bu bölgede kısa süre içerisinde tamamlanacak. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol