Longoz Ormanlarında kamp heyecanı

Ünlü bir seyahat sitesi olan “İnterrail Türkiye” 27-29 Ağustos tarihlerinde İğneada Longoz Ormanlarında geniş katılımlı bir doğa kampı düzenleyecek.
Site facebook sayfasından yaptığı duyuruda kamp hakkında şunları duyurdu;
“Gidiş: 27 Ağustos Cumartesi 02:30 (gece) Taksim AKM (Yani cumayı cumartesiye bağlayan gece)
Dönüş: 29 Ağustos Pazartesi 19:00 İstanbul'da olacak şekilde dönüş.
(Dileyen 30 Ağustos Zafer Bayramına da kalıp kendi imkanları ile dönebilir )
- Kendi imkanlarıyla gelmek isteyen arkadaşlarımız para ödemek zorunda değiller ücretsiz katılabilirler.
- Gerçekten inanılmaz bir doğaya gidiyoruz lütfen doğaya izmaritleriniz dahil çöp bırakmamaya özen gösterin, çöp torbalarını unutmayalım.
- Sinkov off tarzı sinek kovucu spreylerden yanınıza almayı ihmal etmeyin.”
Facebook sayfasında davet edilen 4.000 kişiden 1.600 kişi “Gidiyorum” seçeneğini işaretlemesi katılımın yüksek olacağının işareti.
Interrail Turkiye Kimdir?
Seyahat halinde olan tüm gezginlerin, Interrail’de ve Diğer Seyahatlerindeki acil ihtiyaçlarına cevap vermek, onları seyahate hazırlayıp ‘’seyahat etmek ve yolda olmak’’ felsefesinin daha çok insana ulaşmasını sağlamak amacıyla kurulmuştur. Hayatı boyunca Roma’ ya gitmek, Hindistan’a gitmek ” bir ütopya gibi görünen herkese, bu işin güzelliğini ve kolaylığını anlatmak, onların hayatına dokunmak amacındadır. İletişim Facebook sayfası ve grubu üzerinden sağlanmaktadır.
2 Kasım 2013 tarihinden itibaren ” freedom ” mottosuyla kar amacı gütmeden topluluk, 2.5 sene gibi kısa bir sürede 800 Binden den fazla genç gezgine hitap eden Türkiye’nin en büyük gençlik oluşumlarından biri haline gelmiştir.
Türkiye içinde ve Dünya genelinde yapılan buluşmalarla yavaş yavaş grup olmaktan çıkıp arkadaş ortamına dönüşmeye başlayan grup; yardım etmeyi temel felsefe edinmiş gezgin ruhların bir araya geldiği güzel bir aile ortamı yaratmaya çalışmaktadır.
AkdenizRail, KaradenizRail, BoluRail, YedigöllerRail, KapadokyaRail, KarsRail gibi Türkiye içinde 300’den fazla, farklı organizasyon düzenleyerek insanlara ucuz şekilde nasıl gezilir felsefesini aşılamıştır.
RomaRail, BarcelonaRail, AmsterdamRail adı altında yurt dışı etkinlikleri organize etmiştir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol