Lider Bayrağı devretti

Süper Amatör Liginde 20. hafta da geride kaldı. Yine birbirinden güzel karşılaşmalar nefes kesti. Böylesi güzel maçların oynandığı haftada taraftarlar da statlardaki yerlerini aldılar. Haftaya damga vuran müsabaka ise Lüleburgazspor ile Babaeskispor arasında oynandı. Bu zorlu maçın sonunda gülen taraf 3-0’lık skorla Lüleburgazspor oldu...

Süper Amatör Ligi bu hafta muhteşem rekabetin olduğu maçlara sahne oldu. Hafta sonlarının vazgeçilmez ve bir o kadar zevkle takip edilen ligi olan Süper Amatör Ligi, yine çekişmeleri fikstürleri ile birbirinden önemli maçlarla sahne aldı. Artık hatanın telafisi olmayan haftalarda bulunulması ve sona yavaş yavaş yaklaşıldığı haftalarda alınan puanlar altın değerinde olduğu için takımlar, oynadıkları maçlarda elinden gelen tüm hassasiyeti ve fedakârlığı ortaya koymaya devam ediyor.
Futbolseverlerin yakından takip ettiği maçlarda alınan yorumlarda oynanan güzel futbolun en güzel yanı oldu. İzleyiciler havaların biraz olsun iyileşmesi ile tribündeki yerini alarak, “Bu hafta da Süper Amatör maçlarını takip etmek için tribündeki yerimizi aldık. Her hafta sonu büyük bir merakla beklediğimiz maçları yakından takip ediyoruz. Kırklareli futbolda oldukça iyi ilerleyerek diğer şehirlere de örnek oluyor. Hem profesyonel hem de amatör olarak birçok ligde Kırklareli takımları mücadele ediyor. Yani bu durum gösteriyor ki oynanan futbol, Kırklareli’ni iyi yerlerde temsil ediyor. Durum böyle olunca bizlerde bu eşsiz zevkli maçları yakından takip etmek adına yerimizi alarak tüm maçları yakından takip ediyoruz. Gün içinde birkaç maç oynanıyor. Hepsinin de mücadelesi farklı ve kaliteli diyebiliriz. Bunları yakından izlemek ise paha biçilemez bir duygu.
Özellikle son haftalarda rekabet oldukça yüksek bir dereceye ulaştı. Böylesi güzel haftanın sonunda aklımızda oynanan güzel futbol kaldı” diyerek olumlu eleştirilerde bulundular.
Haftanın en önemli
müsabakası
Bu haftanın en önemli maçlarından olan Lüleburgazspor ve Babaeskispor karşılaşması bu hafta bol seyirci ile en önemli maçlar arasında ilk sıradaki yerini aldı. Büyük heyecana sahne olan maçta Lüleburgazspor iyi futbolu ile sahadan 3–0 galip ayrılan taraf oldu. Lüleburgazspor bu galibiyet ile liderliğin yeni sahibi oldu.
Evrenspor
hükmen galip
Ligde Vizespor’un çekilmesi ile takımlar hükmen 3-0’la galip gelen taraf oluyor. Bu hafta da Evrenspor müsabaka oynamadan 3 puanı hanesine yazdırdı.
Kofçaz rövanşı aldı
Kofçaz Serhatspor ilk yarının rövanşını kendi evinde 2–1 galip gelerek almış oldu. Vali Yaman Spor Tesislerinde oynanan maçta büyük bir çekişmenin yaşandığı müsabakanın sonucunda iki takımda alkışlarla sahadan ayrıldı.
Sergenspor evinde
1 puana razı oldu
Sergenspor zorlu hafta da evinde Kaynarca Gençlikspor takımını ağırladı. Bol gollü karşılaşma sonucunda Sergenspor sahadan 2–2’lik beraberlikle ayrıldı.
Pehlivanköyspor
evinde kazanmasını bildi
Pehlivanköyspor bu hafta evinde ligde son haftalarda kötü sonuçlar alan Büyükmandıra Adaspor’u ağırladı. Muhteşem bir futbol ortaya koyan Pehlivanköyspor, sahadan 4–2 galip ayrıldı.
Yükseliş devam ediyor
Son haftalarda aldığı galibiyetlerle göz dolduran Lüleburgaz İstasyon ekibi, Bu hafta zorlu deplasmanda Pınarhisarspor karşısında 2-1 galip gelerek puanını 30’a çıkardı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol