Leyla Şahin Usta’dan meslek odalarına ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta, Kırklareli’nde beraberindeki AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler ile birlikte meslek odalarının başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nın 7’nci Olağan İl Kongresine katılmak üzere ilimize gelen AK Parti Konya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve 7’nci Olağan İl Kongresinde delegelerin oylarıyla yeniden İl Başkanlığına seçilen Alper Çiler,Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel'i ziyaret etti.
Usta’nın ilimizde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında yapılan bu ziyarette Kırklareli’nin ekonomisi ve iş dünyası üzerine görüşmelerde bulunuldu.
Buraya yapılan ziyaretin ardından Leyla Şahin Usta, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tarık Hatipler ve İl Başkanı Alper Çiler, Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman'ı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol