LÜKSET’ten Trakya’da bir ilk; Uluslararası şiir antolojisi, çıktı

Lüleburgaz Kültür Sanat Edebiyat Topluluğu’nun “Şiir Yağmuru” isimli Uluslararası şiir antolojisi raflardaki yerini aldı.

Lüleburgaz Kültür Sanat Edebiyat Topluluğu (LÜKSET) “Şiir Yağmuru” isimli Uluslararası şiir antolojisini okuyucu ile buluşturdu. 

LÜKSET Başkanı Kevser Dostagüler öncülüğünde çıkan kitap, 44 şairin eserlerini içerisinde barındırıyor. Uluslar arası boyutta Trakya’da ilk kez böyle bir çalışmaya imza atıldığını vurgulayan Dostagüler, Başkan Yardımcısı Recai Küllü ve KIRKSEDER’den şair ve saz sanatçısı Ali Balı ile dün Önadım Medya Grubunu ziyaret etti.
Dostagüler, 20 Aralık’ta “Sahil Kitap” yayınlarından çıkan kitap için uzun zamandır büyük bir hazırlık çalışması içerisinde olduklarını, pandemi dolayısıyla birçok kez yayın tarihini ertelemek zorunda kaldıklarını, bu koşullara rağmen kitabı çıkardıkları için büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.
Azerbaycan’a kadar uzanan geniş yelpazesi ile okuyucusunun gönlüne hitap eden “Şiir Yağmuru” açılışını artık aramızda bulunmayan 4 şairin şiiri ile gerçekleştiriyor. “Değerlerimiz” başlığı altında vefat eden şairlerimizi anan, eser daha sonra her bir şaire 5 sayfa ayırarak, önemli bir eseri okuyucusu ile buluşturmuş oluyor.
LÜKSET Başkanı Kevser Dostagüler, Topluluğun kendi imkanları ile çıkardığı bu kitaptan edinmek için KIRKSEDER ile iletişime geçmelerinin yeterli olduğunu belirterek; “LÜKSET pandemiye rağmen sanat faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek” ifadelerini kullandı. (F. Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Tebrik ediyorum Başkanım başarılarınız daim olsun.*.*.*.

  2. Alaeddin İKİCAN KIRKSEDER Başkanı 09 Ocak 2021 Cumartesi 00:07:20

    Bu değerli eseri çıkaran KIRKSEDER in kardeş topluluğu LÜKSET Başkanı ve ayni zamanda KIRKSEDER Üyesi Kevser DOSTAGÜLER ile Recai KÜLLÜ yü kutluyorum Bu eserin yayımlanmasında başından bu yana katılım ve destekleriyle her zaman LÜKSET in yanında olan KIRKSEDER bu gün olduğu gibi her zaman LÜKSET in yanında olacaktır