LÖSEV geleneksel iftar yemeği’nde Kırklareli aileleri ile bir araya geldi

LÖSEV, çocukların sağlıklarının yanı sıra, kültürel ve bireysel gelişimleri için de durmaksızın projeler üretmeyi ve uygulamayı sürdürüyor. Yıl boyunca gıdadan, temel ihtiyaç malzemelerine, maddi desteklerden et ve et ürünlerine yardımlar ulaştıran LÖSEV her Ramazan Ayında olduğu gibi bu yıl da yardımlaşma duygusunun büyük anlam kazandığı Ramazan ayı boyunca tüm ailelerini kucaklıyor ve bağışçılarının destekleriyle lösemili çocukları ve ailelerini yalnız bırakmıyor.
Ramazan ayının bitimine günler kala Kırklareli’nde oturan lösemili çocuklar ve aileleri geleneksel LÖSEV iftar yemeğinde buluştu
Ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve bir araya gelerek moral kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında iftar yemekleri düzenliyor. Bu amaçla Kırklareli’nde oturan aileler ile İstanbul’dan gelen LÖSEV ekipleri iftar sofrasında buluştu. Cafe 288 Restaurant’ta gerçekleşen etkinlikte Kukla gösterilerinden Osmanlı macununa kadar geleneksel Ramazan eğlenceleri ile çocuklar hem eğlendi hem de arkadaşları ile bir araya gelmenin keyfini yaşadı.
İftar sonrası
doğum günü kutlaması
LÖSEV yetkilileri aldıkları yoğun tedavi ve ağır ilaçlar nedeniyle en güzel çocukluk yıllarını hastanede geçirmek zorunda kalan minik kahramanların doğum günlerini de unutmadı. İftar yemeği sonrası o gün doğum günü olan bir çocuk için pasta kesildi ve tüm miniklere hediyeler verildi. (LÖSEV)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol