Kütüphane açılışı Ekim’de

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker Kaynarca halkı için gece gündüz çalışıyor yollar pırıl, pırıl parklar yapılmış, yapılmaya devam ediyor. Su diyarı Kaynarca emin ellerde hizmet yapmaya devam ediyor 

Özellikle genç neslin taleplerine cevap vermek için oldukça umalı bir çalışma sürdüren Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, okul yollarını ve etrafının parke taşı çalışmalarını tamamladıktan sonra şimdi Kütüphane açmaya hazırlanıyor. Hem genç hem de yaşlı nesil için oldukça faydalı olacak yeni kütüphanenin onarım çalışmalarını sürdüren Türker, mutlu günlerin çok yakında olduğunu dile getirdi.
“Oldukça yol kat ettik”
Kaynarca Beldesi'nde son günlerde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte Kaynarca halkının keyfi iki kat daha arttı. Kaynarca Beldesi'nde son günlerde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte Kaynarca halkının keyfi iki kat daha arttı. Kaynarca Belde Belediye Başkanı Serdar Türker'in "Hizmet aşkı bizimkisi" sözleri ile her geçen gün daha da büyüyen ve güzelleşen beldede, eksikliklerin giderilmesi, vatandaşları heyecanlandırıyor. Yeni projeler, yeni yatırımlar ve daha güzel bir Kaynarca çalışmaları, Başkan Türker'in, Kaynarca aşkını gözler önüne seriyor. Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Başkan Türker, "Son günlerde vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde, birçok eksiği giderme sözü verdik.
Bu bağlamda ilk olarak beldemizin birçok noktasında yol ve kaldırım çalışmalarımızı başlattık.
Beldemizde yağışlı havalarda yolların zarar görmemesi ve çamur yuvasına dönmemesi adına yaptığımız bu çalışmalar, vatandaşlarımız tarafından olumlu karşılandı. İnşallah tüm beldemizdeki yolları en iyi şekle getirerek, Kaynarca halkının hizmetine sunacağız" dedi.
"Projelerimiz
devam edecek"
Konuyla ilgili açıklamasına devam eden Türker, şunları söyledi; "Kaynarcamız ile ilgili bugüne kadar birçok projeye imza attık. Bu bağlamda hem daha fazla turist çekebilmek hem de tarihi dokumuzu korumak adına sayısız etkinlikler düzenledik. Bunların hepsinde başarıya ulaştığımıza inanıyorum.
Kaynarcamızı her platformda tanıtmak adına, onlarca etkinliğe davet edildik ve hepsinde yer almaya gayret gösterdik.
Küçük bir belde olsak da artık dünyanın her noktasında Kaynarca adı biliniyor. Bu da bizi fazlasıyla gururlandırıyor. Önümüzdeki süreçte de çalışmalarımıza devam ederek, Kaynarcamıza en çok faydalı sağlayacak projelerin altına imzamızı atacağız."
"Bu iş ekip işi"
"Yaptığımız her türlü çalışmada, belediye personelimiz ile birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz.
İşin yapıldığı her noktada, eksikliklere anında müdahale ederek, vatandaşlarımıza danışarak çözüm yolları üretiyoruz. Dolayısıyla yaptığımız işler daha verimli oluyor.
Personelimizin de işini fazlasıyla sahiplenmesi, hizmet edebilmek, bir taş da olsa Kaynarca adına fayda sağlayabilmek adına çaba göstermesi, gelişimin kendiliğinden gelmesine olanak sağlıyor"

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol