Kurultayımız Türk milletinin şöleni olacaktır

MHP Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya, Kırklarelilileri 18 Mart’ta gerçekleştirilecek “Milli Duruş Şuhedaya Vefa Millete Beka Kurultayı”na davet etti. Kaya, büyük kurultay için araçların 17 Mart 2018 Cumartesi günü saat 20.30 da Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda (Vilayet Meydanı) hazır olacağını, araçların 23.30 da Ankara’ya hareket edeceğini bildirdi.

MHP Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya, Partisinin 18 Mart’ta Ankara’da yapılacak Büyük Kurultay’ına Kırklarelili hemşerilerini davet etti.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı’nın, Partinin 10 Ocak 2016 tarihli Merkez Yürütme Kurulu kararı doğrultusunda 18 Mart 2018 Pazar günü gerçekleştireceğini belirten Kaya,
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk siyasetinde 49 yıldır varlığını sürdürdüğünü, alelade bir siyasi parti olmadığını vurgulayan Kaya, “Bedeller ödemiş çileler çekmiş daha da mühimi haklı davası uğrunda şehitler vermiş kutlu yolculuğun adıdır. Türk Milliyetçiliğinin bayraktarı liderimiz Devlet Bahçeli'dir. Bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli teşkilatları olarak her şart ve surette dün olduğu gibi bugünde genel başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz.
Şühedaya vefa da imandandır. Bu ruh ve inançla partimizin 12. Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştirerek mukaddesi bir inançla kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Hakkın yolunda milletin yanında önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben deme iradesi kararlılıkla ortaya koyacağız. Cenab-ı Hakkın inayetiyle genel başkanımızın liderliğinde millete beka için bulanık akan sular yeniden durulacak, Kurultayımız Türk milletinin şöleni olacak, Türkiye ye ve Türk İslam coğrafyasına umut aşılayacaktır.
12. Olağan Büyük Kurultayımız, Türk milletinin geleceğiyle yoğrulma kurultayı olacaktır. Bu kurultay zalimleri korkutacak, mazlumlara umut olacaktır.
Sevdası Türkiye olan ve kalbi Türk Milleti için çarpan tüm yürekleri Kırklareli li hemşerilerimizi milli duruş şühedaya vefa millete beka temasıyla 18 Mart 2018 günü Ankara'da gerçekleştireceğimiz 12. olağan büyük kurultayımızda aramızda görmek isteriz".
Bu vesile ile hatırlatmak isterim. Kırklareli Milliyetçi Hareket partisi İl başkanlığı olarak tüm ilçe başkanlarımız Kurultay delegelerimiz, dava arkadaşlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ocağımızın yiğit bozkurtları ile Toyumuza katılım sağlayacağız. Otobüslerimiz 17.03.2018 Cumartesi günü saat 20.30 da Vilayet meydanında hazır olacak,23.30 da Ankara’ya hareket edilecektir” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol