Kurtlar Vadisi ekibi Kırklareli'de

Türk Polis Teşkilatının 168'nci yılı nedeni ile gerçekleşecek olan etkinlikler nedeni ile ilimize gelecek olan "Kurtlar Vadisi"nin eski ve yeni oyuncuları Kırklareli'nde heyecan yaratmış durumda.
Türk Televizyon tarihinde son 10 yılına izlenme rekorları kıran ve dizide ölen karakterlerine cenaze namazları kılınan bir hayran kitlesine sahip olan ekip oyuncuları Türk polis teşkilatının 168'nci yılı nedeni ile Kırklareli Emniyet Müdürlüğünün Düzenlediği etkinlikler çerçevesinde Kırklarelili vatandaşlar ile buluşacak. "Kurtlar Vadisi" "Kurtlar Vadisi Irak" "Kurtlar Vadisi Pusu" "Kurtlar Vadisi Filistin"  dizi ve filmleri ile izlenme rekorları kıran ve halen "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisi ile izleyicisi ile her Perşembe gecesi ATV ekranlarında bağlayan dizi ekibi 10 Nisan'da Kırklareli'nde.
"Usta" lakabı ile yaklaşık 10 yıldır Türkiye'nin ağır abisi olan başrol oyuncusu Necati Şaşmaz haricinde Kırklareli'ne taşınacak olan ekipte kimler yok ki;. Bir zamanların "Muro" lakaplı Oyuncusu Mustafa Üstündağ Kırklareli'ndeki etkinliklere eşi Ecem Üstündağ ile birlikte katılacak. "Kurtlar Vadisi" ve "Deli Yürek" gibi yapımlarda Genel Koordinatörlük yapan "Şurup İhsan" lakabı ile Kurtlar Vadisinde de oynayan İhsan Karademir, Kurtlar Vadisi serilerinin tümünde oynayan ve 10'ncu yılına giren dizide halen başrolü Polat Alemdar karakteri ile paylaşan Abdülhey (Kenan Çoban) Cahit (Cahit Kayaoğlu) Güllü Erhan (Erhan Ufak) Nevzat (Nevzat Yakışırboy) da etkinlikler kapsamında 10 Nisanda gerçekleşen programda Kırklarelililer ile birlikte olacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol