Kupada kuralar çekildi

Temsilcimiz Kırklarelispor’un Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde rakibi belli oldu. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda dün
gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında yeşil beyazlılar Süper Lig temsilcisi Fenerbahçe ile eşleşti. Daha önce 3 Süper Lig takımını eleyen GMG Kırklarelispor, Fenerbahçe’yi de eleyerek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final ilk maçları 4, 5 ve 6 Şubat; rövanşları ise 11, 12 ve 13 Şubat 2020 tarihlerinde oynanacak. Temsilcimiz Kırklarelispor turu geçmesi halinde Trabzonspor-Erzurumspor eşleşmesinin kazananı ile karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda dün gerçekleştirildi. Son 16 Turu’nda Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir’i 1-1 ve 0-0’lık skorlarla eleyerek çeyrek finale çıkan GMG Kırklarelispor, kura çekimi sonrasında bir diğer şampiyonluk adayı Fenerbahçe ile eşleşti. Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final ilk maçları 4, 5 ve 6 Şubat; rövanşları ise 11, 12 ve 13 Şubat 2020 tarihlerinde oynanacak. Daha önce 3 Süper Lig takımını eleyen GMG Kırklarelispor, Fenerbahçe’yi de eleyerek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor. Yeşil beyazlılar turu geçmesi halinde Trabzonspor-Erzurumspor eşleşmesinin kazananı ile karşılaşacak.

Kırklarelispor’un Türkiye Kupası serüveni
Temsilcimiz Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası serüvenine 3. Turla başladı. Kelkit Belediyespor’u kendi evinde 1-0 ile geçen yeşil beyazlılar 4. Tura yükseldi. Bu turda Süper Lig ekibi Ankaragücü’nü ağırlayan Kırklarelispor rakibini tek golle kupanın dışında bıraktı. Bu galibiyet ile adını 5. Tura yazdıran temsilcimiz bir başka Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK ile eşleşti. İlk maçta rakibini 2-1’lik skorla geçen Kırklarelispor, rövanş karşılaşmasında sahadan 3-2 mağlup ayrılmasına karşın son 16’ya yükseldi. Son 16 Turu’nda Süper Lig’in en önemli şampiyonluk adaylarından biri olan Medipol Başakşehir ile eşleşen yeşil beyazlılar, 1-1 ve 0-0’lık skorlarla rakibini saf dışı bırakarak çeyrek finale çıktı. Temsilcimiz kupada elde ettiği başarılarından ötürü tüm Türkiye’de adından sıkça söz ettirdi.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri
Trabzonspor v Erzurumspor
GMG Kırklarelispor v Fenerbahçe
Antalyaspor v Demir Grup Sivasspor
Aytemiz Alanyaspor v Galatasaray

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol