Kupa Kırklareli Belediyesi’nde

Kurumları bir araya getiren futbol turnuvasında gülen taraf Kırklareli Belediyesi oldu. Atatürk Stadyumu’nda Kırklareli Belediyesi ve Pınarhisar Kapalı Cezaevi takımları arasında oynanan Kurumlarararası Futbol Turnuvası final müsabakasını 6-3’lük skorla Kırklareli Belediyesi kazandı.

Kurumlararası Futbol Turnuvası’nın final müsabakası 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Atatürk Stadyumu’nda Kırklareli Belediyesi ve Pınarhisar Kapalı Cezaevi takımları arasında oynandı. Yaklaşık 150 kadar taraftarın da destek verdiği maçta 6-3’lük sonuçla kupaya uzanan taraf Kırklareli Belediyesi takımı oldu. Galip gelen taraf olan Kırklareli Belediyesi takımı kupasını, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi elinden aldı.
Başından sonuna büyük bir mücadeleye sahne olan ve 22 takımın mücadele ettiği turnuva 14 Mayıs Pazartesi günü final maçı ile son buldu. Bir yanda etkili ve baskın futbolu ile Kırklareli Belediye takımı diğer yanda ise bitirici oyunculara sahip ve direk skora yansıyan futbolu ile mücadele eden Pınarhisar Kapalı Cezaevi’nin final maçı nefes kesti. Geçtiğimiz Pazartesi günü akşamı saat 19.00’da başlayan maç, 25 dakikalık iki devreden oynandı. Taraftarlar bir an olsun susmadı. Maçın başlama düdüğü ile iki takımda kontrolü elinden bırakmayan bir oyunla ataklar bulmaya çalıştı. Fakat Kırklareli Belediye takımı rakibi Pınarhisar Kapalı Cezaevi takımını 6-3 mağlup ederek kupasına kavuştu. Kırklareli Belediye takımına kupasını ve madalyaları Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol