Kültür Memur-Sen Başkanı Ali Osman Ünal’dan Yeni Müze Müdürü Şehmus Tekin’e ziyaret

Kırklareli Kültür Memur-Sen Başkanı ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünal, 17 Eylül tarihinde Kırklareli Müze Müdürlüğüne atanan Şehmus Tekin’e ziyaret gerçekleştirerek yeni görevinde başarılar diledi.

Müze Müdürü Şehmus Tekin’in makamında gerçekleşen ziyarette ikili sohbet ederek birbirlerine hayırlı görevler dilediler. Kırklareli Kültür Memur-Sen Başkanı ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünal, Tekin’e çiçek armağan etti.
“Kırklareli’ne müzeciliği daha iyi yerlere getirmeye
çalışacağız”
Kendi tanıtan Müdür Şehmus Tekin, “Mardin Müze Müdürlüğü’nden buraya atandım. Orada 10 yıl kadar çalıştım. Sonrasında Bakanlığımızın açtığı sınavı kazanarak Halfeti Kütüphane Müdürü olarak atandım. 2016 yılında ise Mardin Midyat Kütüphane Müdürü oldum. Bu ayın 17’sinde ise Bakanlığımızın uygun görmesi ile Kırklareli’ne Müze Müdürü olarak atandım” sözleriyle Kırklareli’ne göreve gelme sürecini aktardı.
Bundan sonraki dönem ilimizdeki müzeciliği daha iyi yerlere getirmek amacıyla canla başla çalışacağını belirten Tekin, müze için Kırklareli için en iyi çalışmaları yapmaya gayret edeceklerini söyledi.
“Buraya görev almak ve
çalışmak için geldik”
Ziyareti gerçekleştiren Kültür Memur-Sen Başkanı Ali Osman Ünal da yeni Müdür Şehmus Tekin’e görevinde başarılar diledi. Aynı zamanda Kırklareli İl Halk Kütüphanesi Müdür olan Ünal, bugün sendikaları adına ziyaret gerçekleştirdiğini kaydederek, Müdür Tekin’e “hoş geldin” dedi. İlerleyen zamanlarda birlikte güzel çalışmalar yapmak istediklerini vurgulayan Ünal, buraya görev almak ve çalışmak için geldiklerini bu nedenle ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hayırlı olsun sayın müdürüm.yeni görevinden başarılar diliyorummidyat ilçe halk kütüphanesinden selamlar