‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’

Kırklareli Valiliği himayelerinde, 2023 Kırklareli Vizyonu çerçevesinde, Ziraat Bankası iş birliği ile uygulamaya konulan “Köyümde Yaşamak İçin 1 Sürü Nedenim Var” Proje Toplantısı Kırklareli Valisi Osman Bilgin' in başkanlığında gerçekleştirildi.

Ziraat Bankası iş birliği ile uygulamaya konulan “Köyümde Yaşamak İçin 1 Sürü Nedenim Var” Proje Toplantısı Kırklareli Valisi Osman Bilgin' in başkanlığında gerçekleştirilen proje toplantısı Kırklareli Valiliği himayelerinde, 2023 Kırklareli Vizyonu çerçevesinde düzenlendi. Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy ve ilgili kurum ve kuruluş yetkililerinin katılımıyla Valilik Atatürk Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi kapsamında resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulundular.
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada:”Kırklareli Valiliği himayelerinde, 2023 Kırklareli Vizyonu çerçevesinde, Ziraat Bankası iş birliği ile uygulamaya konulan “Köyümde Yaşamak İçin 1 Sürü Nedenim Var” Proje Toplantısı Valimiz Sayın Osman Bilgin' in başkanlığında; İl Müdürümüz Mehmet Aksoy ve ilgili kurum ve kuruluş yetkililerinin katılımıyla Valilik Atatürk Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesiyle; küçükbaş hayvan işletmelerinin dişi hayvan varlığının asgari 100 başa ulaştırarak sürdürülebilir ekonomik işletmeler oluşturulması, atıl işletme kapasitelerinin üretime kazandırılması, kırmızı et üretiminin arttırılması, yerel üretimin teşvik edilerek üreticilerin gelir seviyesinin artırılması amaçlanmaktadır. 'Köyümde yaşamak için 1 sürü nedenim var'' projesi kapsamında, 'nüfus başına iki küçükbaş hayvan' sloganıyla ilimizde küçükbaş hayvan sayısının 720 bine çıkarılması hedeflenmektedir,” ifadelerine yer verildi.(A.Bakır)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol