Korkmaz, Öğrencilerine İsteklerini Yeniledi

Kırklareli
İl Milli Eğitim Müdürü
İbrahim Korkmaz
Öğrencilerine Tatil Reçetesini yeniledi
*Dinlenin
*Kitap okuyun
*Seyahat edin
*Yeni Yerler Görün
*Yeni İnsanlar Tanıyın

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, "Başarılı bir Eğitim-Öğretim yılını daha huzur ve güven içerisinde sona erdirmenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz." Sözleri ile başladığı açıklamasında öğrencilerine önerilerini yeniledi.
İbrahim Kokmaz, "Bir yıllık emeklerinin karşılığını alacak olan öğrencilerimizin başarıları, geleceğimiz için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır. Öğrencilerimizin her günü fırsat bilerek verimli, güzel bir tatil dönemi geçirmelerini, dinlenerek, kitap okuyarak, seyahat ederek, yeni yerler, yeni insanlar tanıyarak, eğlenerek; kısaca kendilerini yenileyerek yeni eğitim-öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmalarını bekliyoruz."cümleleri ile devam ettiği konuşmasında öğrencilerine tatili çok iyi bir şekilde değerlendirmeleri tavsiyesini tazeledi.
"Başarılı olan öğrencilerimizi kutluyor, Karnesinde kendilerini üzen notları olan öğrencilerimizin de düzenli ve planlı çalışmayla bu notları düzelteceklerine gönülden inanıyoruz." Sözleri ile Korkmaz öğrencilerin kendilerini onarmaları için tatilin iyi bir fırsat olduğunu ikinci kez dile getirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol