Koreli dostlar Kırklareli'ni çok sevdi

Zeki ve Nuran Arabacılar çiftine ait olan "Selin Bayan Kuaförü" yıllardır alışılagelmiş Kırklarelili müşterilerinin dışında, yabancı ve dostane kişilikleri ile Türk insanı gibi sıcakkanlı olan Güney Koreli dostlarını ağırladı.
Uzak doğulu aile, gördüğü sıcak ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını beden dili ve işaretlerle anlattılar. Son yıllarda Türkiye'nin ismini medyada birçok defa duyduklarını ve devamlı merak ettiklerini kaydeden dünyanın üç deniz ötesinden gelen Misafirler, Zeki ve Nuran Arabacılar çiftinin kendileri ile ilgilenmelerini ve Türk insanının misafirperverliliğini unutmayacaklarını belirttiler.
Güney Kore'den yola çıkarak Kırklareli'ne gelen ailenin, Türkiye'de yaşayan insanların sosyal hayatlarını, kültürlerini ve geleneklerini merak ettikleri için böyle bir geziyi gerçekleştirdiklerini söylediler. Beraberce şarkılar söyleyen ve Türk-Güney Kore birlikteliğini anımsatmak adına birer "anahtarlık" hediye eden şirin dostlar daha sonra iyi dilek temenniler ile "Selin Bayan Kuaförü"nden ayrıldılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol