Kombine satışları başladı “Sen yoksan 1 kişi eksiğiz”

Can “ Haydi Kırklareli şehrinin takımını yalnız bırakma”

Tff Spor Toto 2.Ligdeki temsilcimiz Kırklarelispor yeni sezon taraftar kartı sezonluk kombine kartlarını satışa çıkardı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekip yeni sezon için de kombine kartları satışa sunarak kulübe gelir sağlamak istiyor.

TFF Spor Toto 2.lig deki temsilcimiz Kırklarelispor yapılan transferlerin ardından Kombine kart satışa sunarak yeşil beyazlı taraftarları stada çekmek istiyor. Yeni sezona bomba gibi girmek isteyen temsilcimiz Kırklarelispor 17 maçlık içerde (Kırklareli Atatürk Stadyumu) oynayacağı karşılaşmalar için sezonluk kombine kartı satışına başladı. Kulüp yetkilileri yaptığı açıklamada Kombine Kart Satışlarının başladığını belirtti. Sezonluk kombine kartların fiyatı ise 170 TL olarak açıklandı.

Kırklarelispor Kırklarelispor yöneticilerinden Burak Süzülmüş yaptığı açıklamada “Sezonluk Kombine satışlarımız başlamıştır. Hedefimiz Yeni Sezonda başarılı olup üst lige çıkmak. Yapılan transferlerden sonra Kırklareli Halkının takımına sahip çıkacağını umuyoruz. Sezonluk kombine kartların fiyatı 170 TL. İlk günden kombine kartlara ilgi oldu. Amacımız daha iyi bir Kırklarelispor izlettirmek. Kırklareli Halkından Kırklarelisporlu taraftarlardan Kombine Kart alarak takımımıza takımlarına Kırklarelispor'a destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

"Bu sezon 1000 adet bastırdık"

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, taraftarın şehrinin takımına destek olması gerektiğine dikkat çekerek; " Kırklarelispor olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil edebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Bizler elimizi taşın altına koyarak, Kırklarelispor'un daha iyi yerlere gelebilmesi adına her şeyi yapıyoruz. 70 bine yaklaşan merkez nüfusu ile ilimiz Kırklareli'de, satılması gerekiyor. Taraftarımızın kendilerini temsil eden takımlarına destek olmaları ve onun daha iyi yerlere gelebilmesi adına bu tür konularda ellerini vicdanlarına koyarak hareket etmeleri gerekiyor. Bu durum artık bizim için büyük sıkıntı haline gelmeye başladı" şeklinde ifade eden Can, bu sezon radikal bir karar aldıklarını da vurgulayarak; "Bugüne kadar hiçbir taraftarımızın mağdur kalmaması adına sahamızın kapılarını açıyor ve biletsiz içeri alıyorduk. Bu sezon böyle olmayacak. Takımına destek çıkmayan taraftar, maçları izlemeyecek" şeklinde ifade etti.

Kırklarelispor taraftarının desteğini bekliyor

Trakya'nın tek profesyonel takımı olarak uzun süredir 2. Ligde mücadele eden Kırklarelispor, taraftarının tam desteğini bekliyor. 2009 yılında değişen yönetimle birlikte bir milat yaşayan ve bugünlere kadar hep çıtasını yükselterek gelen yeşil beyazlı ekibin, tek desteği taraftarı. Dışarıdan herhangi bir destek almayan ve takımın bütçesine katkı sağlayan tek konu kombineler. Yıllık 170 TL gibi cüzi bir miktara, içeride oynanan tüm maçları izleme şansına sahip olmanın yanı sıra, Trakya'nın tek profesyonel takımı olma unvanına sahip Kırklarelispor'a destek olabilecekler. Büyük takımların bir maçı için yüzlerce lirayı göze alabilen taraftarlar, şehrinin takımının maçlarını izlemenin yanı sıra, oda destekte olmayı sağlayacakları kombineleri sadece 170 TL'ye alabilecekler. Bu demek oluryor ki, 10 TL'yi bile bulmayan fiyatlarla, şehrini temsil eden takımın evinde oynadığı tüm maçları izleyebilecekler” dedi.

“Kırklarelispor'un daha parlak bir gelecek adına kombine kart satışlarında sorun yaşanmaması gerekiyor”

Geçen sezon yaşanan kombine bilet sıkıntılarının ardından bu sezon 1000 adet kombine bastıran Kırklarelispor, yeni sezonda iddialı bir kadro ile mücadele edecek. Her geçen gün gelişen Kırklareli'de, 1000 adet kombinenin 170 TL gibi düşük bir fiyattan satılmaması kimin ayıbıdır bilemiyorum. Tek bildiğimiz şehrin takımına en iyi şekilde destek olabilmek adına, herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasıdır. Bu takımın daha iyi noktalara gelebilmesi adına, şehrini daha iyi yerlerde temsil edebilmesi adına birçok desteğe ihtiyacı var. Bunların birçoğunu sağlayabilecek, takımının iyi gelebilmesi adına atılımlar yapabilecek olan yine taraftar ve halktır. Bir şehrin gücü, içinde yaşayan vatandaşların birlik ve beraberliğinden doğar. Şehrinin ismini taşıyan Kırklarelispor'un daha parlak bir gelecek adına, kombine kart satışlarında bu tür sorunları yaşamaması gerekiyor. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol