Koloğlu yenileniyor

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün AR-GE Birimi tarafından hazırlanan ve 2016 yılında Trakya Kalkınma Ajansına Doğrudan Destek Programı kapsamında sunulan “Osmanlı Mirası “KOLOĞLU” Yenileniyor” uygulama süresi üç ay olan proje kabul edilerek projeye başlanıldı.

Projenin ortağı Kırklareli İl Özel İdaresi ile Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanan hibe ile Koloğlu İlkokulu rölöve, yeniden tasarımlama ve restorasyon hizmetleri projesinin hazırlanması ile tamamlandı. Bütçesi 100.899,00. olan projenin %90’ı Trakya Kalkınma Ajansı tarafından ve %10’u İl Özel İdaresi tarafından karşılandı.
Projenin kapanış toplantısı 21.04.2017 tarihinde saat 15:30 da Pınarhisar Koloğlu İlkokulunda gerçekleştirildi. Kapanış programına İlçe Kaymakamı Murat EREN, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Kırklareli İl Özel İdaresi Strateji ve projeler müdürü Suna Dalcalı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım katıldı.
Projenin Koordinatörü Fırat Yağdıran’ ın yaptığı açılış konuşması ve okul tanıtımından sonra Projenin Mimarı İsmail Hatipoğlu ile projenin detayları protokole ve katılımcılara hazırlanan slaytla sunuldu. Okul Müdürü Erdem Yiğit ile okul gezildikten sonra projede emeği geçen herkese teşekkür edildikten sonra ikramlara geçildi. İkramların ardından program son buldu.(İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol